Haberler

Ankara, Kırıkkale, Zonguldak, Bartın ve Karabük'te Elektrik Kesintisi

Güncelleme:

Ankara ve çevre illerinde bakım çalışmaları nedeniyle 22 Ağustos'ta elektrik kesintisi yaşanacak.

Planlı bakım ve iyileştirme çalışmaları kapsamında Ankara, Çankırı, Kırıkkale, Zonguldak, Bartın ve Karabük'te bazı kesimlere 22 Ağustos'ta elektrik verilemeyecek.

Başkent Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan açıklamaya göre, Ankara'nın Çankaya, Keçiören, Yenimahalle, Elmadağ, Etimesgut, Ayaş, Çamlıdere, Gölbaşı, Kalecik, Mamak, Nallıhan, Polatlı, Pursaklar ve Sincan ilçelerindeki bazı mahallelerde çeşitli saatler arasında elektrik kesintisi uygulanacak.

Çankırı'nın merkez ve Çerkeş ilçelerindeki bazı mahalle ve sokaklara 09.00-14.00 saatleri arasında, Şabanözü ilçesindeki bazı sokaklara ise 10.00-15.00 saatleri arasında enerji verilemeyecek.

Kırıkkale'nin merkez ilçesindeki bazı sokaklarda 09.00-16.00 saatleri arasında, Balışeyh ve Keskin ilçelerindeki bazı mahalle ve sokaklarda da 09.00-12.00 saatleri arasında elektrik kesintisine gidilecek.

Zonguldak'ın Gökçebey ilçesi Örmeci köyü Yaboğlu Mahallesinin sokaklarında 09.00-14.00 saatleri arasında elektrik kesintisi uygulanacak.

Bartın'ın merkez ilçesindeki bazı sokaklara 09.00-14.00 saatleri arasında enerji verilemeyecek.

Karabük'ün merkez ilçesindeki bazı sokaklarda da çeşitli saatler arasında elektrik kesintisine gidilecek. - Ankara

Kaynak: AA / Ekonomi

Zonguldak Kırıkkale Bartın Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title