Haberler

Ankara: AK Parti Ankara İl Teşkilatı'ndan Seçim Hazırlıkları

AK Parti Ankara İl Başkanlığı Ar-ge Bölümü ve AK Parti Kazan İlçe Teşkilatı Tarafından Düzenlenen Teşkilat Eğitim Programına 500 Kişi Katıldı.

AK Parti Ankara İl Başkanlığı Ar-Ge Bölümü ve AK Parti Kazan İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen teşkilat eğitim programına 500 kişi katıldı.

4 Kasım'da yapılan toplantıda, önümüzdeki yıl yapılacak genel seçimlerin de startı verildi. Kazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk'ün destek verdiği organizasyonda, 4 Kasım pastası, AK Parti Kazan İlçe Teşkilatı, AK Parti Grup Başkanvekili Salih Kapusuz, AK Parti Ankara İl Başkanı Nurettin Akman, AK Parti Ankara Milletvekili Haluk İpek ve Kazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk tarafından kesildi. Kızılcahamam'da yapılan ve iki gün devam eden Ar-Ge toplantılarında Siyasi Kimlik, Dış Politika, Ekonomi ve Seçim Çalışmaları, İl Genel Başkan Yardımcıları tarafından yapılan konuşmalarla anlatıldı. Konuşmalarda, AK Parti'nin Türk siyasi hayatına muhafazakar demokrat tanımını getirdiği belirtildi ve Batı demokrasilerinde olduğu gibi, AK Parti'nin liberal demokrat ve sosyal demokrat partilerden ayrılan, sağ veya solda tanımları içinde yer almayan, geçmişten gelen değerlere öncelik tanıyan ve bunlarla büyümeyi ve zenginleşmeyi hedefleyen muhafazakar demokrat bir parti olduğu vurgulandı.

Ankara İl Başkanı Nurettin Akman konuşmasında, "Biz henüz 5 yıllık bir partiyiz ve 4 yıldır tek başına iktidarız. Bu milletin üzerimize yüklediği ağır görevin farkındayız. 3 Kasım 2002'de Başbakan Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde çıktığımız yolda, Cumhuriyet tarihinin en başarılı hükümeti olmanın haklı gururunu yaşıyoruz" dedi.

Toplantıda bir konuşma yapan AK Parti Grup Başkanvekili Salih Kapusuz ise 4 Kasım 2002'de AK Parti hükümetinin göreve geldiğini hatırlatarak başladığı konuşmasında, "'Bugün yine bir 4 Kasım günü. Yani Türkiye'nin ak günlerle tanışmasının, istikranın yani iktidara gelişimizin 4. yılı. Kazan İlçe Teşkilatı çok anlamlı bir günde seçim startını verdi ve bende bu anlamlı günde burada olmaktan dolayı mutluluk duyuyorum" dedi. Seçimlere bir yıl kaldığını belirten Kapusuz, Türkiye Büyük Millet Meclisinde son olarak çıkan yasa ile seçilme yaşını 25'e indirdiklerini ve bu yasanın içinde seçimlerin normal tarihinde yani 4 Kasım 2007'de yapılacağı maddesinin yer aldığını kaydetti. Kapusuz, "AK Parti olarak önce Cumhurbaşkanımızı seçeceğiz, sonra genel seçime gideceğiz" dedi. Salih Kapusuz, kimin cumhurbaşkanı olacağını AK Parti'nin belirleyeceğini söyledi ancak isim vermekten kaçındı.

Eğitim programın kapanış konuşmasını yapan Kazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk ise AK Parti Kazan İlçe Teşkilatı'nın 28 Ocak 2001 tarihinde AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katkılarıyla büyük bir coşku içerisinde açıldığını hatırlatarak, bu coşkunun geçen 5 yılın ardından gün geçtikçe artarak devam ettiğini ve bununda kendisini çok mutlu ettiğini belirterek, "İnanıyorum ki AK Parti iktidarının ülkemize yapmış olduğu olumlu katkılar gün geçtikçe artmaya devam edecektir. Bizler bunun bilincinde olarak her geçen gün daha da fazla çalışarak ülkemizin gelişimine katkıda bulunmak amacındayız" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

Bakmadan Geçme

24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title