Haberler

Anadolu Üniversitesinden anlamlı iş birliği

Güncelleme:

Anadolu Üniversitesi ile Özel Eğitim Kurumları Derneği ve Özel Özel Eğitim Dernekleri Federasyonu arasında iş birliği protokol imzalandı.

Anadolu Üniversitesi ile Özel Eğitim Kurumları Derneği ve Özel Özel Eğitim Dernekleri Federasyonu arasında iş birliği protokol imzalandı. Protokole Anadolu Üniversitesi adına Rektör Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı ile Federasyon adına Başkan Yunus Kılıç imza koydu. İş birliği kapsamında özel eğitim öğretmenlerinin bu alana yönelik üniversitenin sunduğu e-sertifika programlarından yararlanmasına olanak sağlanacak.

Anadolu Üniversitesi Rektörlük Senato Salonu'nda gerçekleştirilen imza töreninde Rektör Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı ve Federasyon Başkanı Yunus Kılıç yanı sıra, Anadolu Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Güler Günsoy, Anadolu Üniversitesi Genel Sekreteri Ersin Eroğlu, Anadolu Üniversitesi Engelliler Araştırma Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. İbrahim H. Diken, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Haluk Birsen ile Özel Eğitim Kurumları Derneği ve Özel Özel Eğitim Dernekleri Federasyonu heyeti yer aldı.

Rektör Çomaklı: "Bu konudaki hassasiyetimizi göstermek istedik"

3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeni ile farkındalık sağlamak amacıyla bu protokolü imzaladıklarını belirten Rektör Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı şunları söyledi:

"Çeşitli etkinliklerin yanı sıra ile Özel Eğitim Kurumları Derneği ve Özel Özel Eğitim Dernekleri Federasyonu ve Anadolu Üniversitesi arasında bir işbirliği yapmak üzere bulunmaktayız. Anadolu Üniversitesi e-Sertifika Programlarına katılım koşulları ile ilgili iki kurum arasında bir iş birliği protokolü imzalayacağız. Anadolu Üniversitesi olarak Özel Eğitim Kurumları Derneği ve Özel Özel Eğitim Dernekleri Federasyonunun yapacağı her türlü etkinliğe kapımızın açık olduğunu göstermek, aynı zamanda da hassasiyetimizi belirtmek istedik. Anadolu Üniversitesi Engelliler Araştırma Enstitüsü bu tür çalışmalarda çaba göstermekterin. Biz de Anadolu Üniversitesi olarak bu çabayı resmiyete dökmek istedik."

Federasyon Başkanı Kılıç: "özel eğitimin merkezi Anadolu Üniversitesi'dir"

Özel Eğitim Kurumları Derneği ve Özel Özel Eğitim Dernekleri Federasyonu Başkanı Yunus Kılıç ise konuşmasında, her zaman özel eğitimin nitelikli ve kapsayıcı olmasına önem verdiklerine dikkat çekti. Kılıç şöyle konuştu: "Özel eğitimin merkezi olan yer Anadolu Üniversitesi'dir. Bugüne kadar özel eğitim konusunda yol gösteren Anadolu Üniversitesinin özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerine ışık göstereceğine güvenmekteyiz. Bu iş birliği ile nitelikli eğitimde 27 bin öğretmene Anadolu Üniversitesi e-Sertifika Programlarından faydalanma hakkı tanıdıkları için huzurlarınızda çok teşekkür ediyorum." - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Anadolu Üniversitesi Çomaklı Rektör Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title