Haberler

Anadolu Mun 2016" Geçekleştirildi

Güvenlik Konseyi kapsamında Birleşmiş Milletler Reformu konusunun ele alındığı, Model Birleşmiş Milletler Simülasyonu “Anadolu MUN (Model United Nations) 2016” konferansı, Anadolu Üniversitesi’nde gerçekleştirildi.

Güvenlik Konseyi kapsamında Birleşmiş Milletler Reformu konusunun ele alındığı, Model Birleşmiş Milletler Simülasyonu "Anadolu MUN (Model United Nations) 2016" konferansı, Anadolu Üniversitesi'nde gerçekleştirildi.

Öğrenci Merkezi Salon 2009'da yapılan etkinliğe; Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, Rektör Yardımcısı ve Açıköğretim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yücel Güney, Açıköğretim Fakültesi İşletme Fakültesi Dekanı ve İktisat Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Hasan Durucasu, Açıköğretim Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Başkanı Prof. Dr. Nejat Doğan ve 15 farklı şehirden gelen öğrenciler katıldı.

"18 ÖĞRENCİMİZİ BU YIL YURT DIŞINA GÖNDERİYORUZ"

Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan yaptığı açılış konuşmasında, Açıköğretim Sisteminde yer almasına rağmen sınavlarda büyük başarı gösteren Uluslararası İlişkiler bölümünün iyi bir yerde olduğuna dikkat çekti. Rektör Gündoğan, "Birçok üniversitenin örgün sistemde Uluslararası İlişkiler Bölümü varken, üniversitemizin böyle bir sıralamada yer alması mutluluk verici. Örgün eğitimde bulunan öğrenciler bazı dersleri uzaktan almayan başladılar. Uzaktan öğretim öğrencileri de bazı dersleri ya da uygulamaları örgüne yaklaştırmaya başladılar. Tabii öğrenci sayımızın fazla olması, uygulamayı hayata geçirmemiz konusunda bazı zorluklar oluşturuyor ama buna rağmen biz ilk defa üniversitemizin Açıköğretim sistemindeki 18 öğrencimizi Avrupa Gençlik Programı kapsamında, Avrupa Birliği fonlarıyla bu yıl yurt dışına gönderiyoruz. Bir yıllık bir akreditasyon sürecinden sonra Avrupa Gönüllü Hizmetleri kapsamında bu arkadaşlarımız şimdilik iki Avrupa ülkesine gidecek. İnşallah önümüzdeki yıllarda hem gittikleri ülke sayılarını hem de gönderdiğimiz öğrenci sayısını artıracağız" dedi.

Prof. Dr. Gündoğan, çalışmanın verimli ve başarılı olmasını dileyerek sözlerini sonlandırdı.

"AÇIKÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİMİZ BU İŞİ GERÇEKTEN İSTEYEREK YAPIYORLAR"

Açıköğretim Fakültesi olarak çok geniş bir geçmişe ve tecrübeye sahip olduklarını ifade eden Rektör Yardımcısı ve Açıköğretim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yücel Güney projeyle ilgili şunları söyledi;

"Şu anda arkadaşlarımın gözüne bakınca, aslında hepsinin burada niçin bulunduklarını çok iyi bildiğini görüyorum. Açıköğretim öğrencilerimiz bu işi gerçekten isteyerek yapıyorlar ve bu işte çok başarılı olmayı hedefliyorlar. Bu yüzden bize çok büyük bir görev düşüyor. Bilimsel Araştırma Projeleri, öğrenciyle hocanın beraber çalışabileceği ve birçok ürünün ortaya çıkabileceği bir ortam sağlıyor. Açıköğretim öğrencilerimizin bu projelerde yer alması gurur verici. Hepinize çok teşekkür ederim." - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Anadolu Üniversitesi Birleşmiş Milletler Durucasu Gündoğan Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title