Haberler

Ambulansa yol vermeyen kamyon şoförüne, 2 bin 963 lira ceza kesildi

Güncelleme:

Çankırı Valisi Abdullah Ayaz, sağlık ekibinin hasta almaya gittiği ambulansa yol vermeyen kamyon sürücüsüne, 2 bin 963 liralık idari para cezası uygulandığı ve ehliyetine 2 ay süreyle el koyulduğunu duyurdu.

Geçtiğimiz gün Çankırı'da bir ambulansa yol vermeyen ve 130 km hızla giden kamyonun sürücüsüne kesilen ceza belli oldu.

Çankırı'dan Kızılırmak ilçesine 9 Temmuz'da hasta almaya giden sağlık görevlilerinin 112 Acil Servis ambulansının şoförü, gidiş- geliş tek şeritli yolda, öndeki kamyonu sollamak istedi. Ambulans sürücüsünün siren çalıp, selektör yapmasına rağmen hızını artıran kamyon şoförü, yol vermedi.

3 BİN LİRA PARA CEZASI VE EHLİYETİNE EL KONULDU

Ambulansın içinden cep telefonu kamerasıyla çekilen görüntüde, kamyonun aşırı hızla tehlikeli seyrettiği görüldü. Ambulansa yol vermeyen kamyon şoförünün, virajda şerit ihlali yapması da görüntüye yansıdı. Ambulans şoförü, uzun süre arkasından gitmek zorunda kaldığı kamyonu ileride geçerek, yola devam etti.Vali Abdullah Ayaz, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından yaptığı paylaşımda, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince tespit edilen kamyon şoförüne, 2 bin 963 liralık idari para cezası uygulandığını ve ehliyetine 2 ay süreyle el koyulduğunu belirtti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kızılırmak Çankırı 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (33)

KURTULUŞ:

O KADAR MI DEMEK Kİ BİR İNSANIN DEĞERİ O KADARMIŞ. YAZIKLAR OLSUN ATACAKSIN HAPSE O ZAMAN HAK ETİĞİ CEZAYI YEMİŞ OLUR. KAMYONUNU DA ELİNDEN ALACAKSIN. ONU AMBULANSA ALIP 3 GÜN AÇ SUSUZ GEZDİRECEKSİN

36
1
yanıtYanıtla
Adam:

Ambulansa alıp 3 gün aç susuz gezdirmek nedir sksksksk

yanıt2
yanıt2
Memleketim:

Belki kamyon sürücüsüde acile gidiyordur.

8
23
yanıtYanıtla
abdullah:

haberi okumadan yorum yapıyorsun hasta almaya gidiyor ambulans ha deseydin kamyon hasta almaya gidiyor daha mantıklı olurdu.

yanıt1
yanıt1
Memleketim:

Yahu Abdullah espiriyide anlayin artik. Herseye bir cevabiniz var. Kamyon söförü belki sancilandi kamyonu acile sürdü ((((

yanıt3
yanıt3
Bir daha yapmaz inşallah:

Yetmez ama hiç yoktan iyidir.

29
1
yanıtYanıtla
Erkan:

Biraz daha bas geç ne var yani

2
27
yanıtYanıtla
Selami:

Trafik kuralları değil trafik kültürü olmalı. Hatta okullarda medeni kültür ders olarak okutulmalı. Böyle kültürsüzler de trafikten men edilmeli. Ceza az olmuş. Caydırıcı değil. Sadece trafik cezaları değil bütün cezalar hem kişi hem de toplumu caydırmalı. 30bin lira ceza yazılsaydı o maganda ömrü boyunca unutmazdı. Halbuki bu maganda içinden ne gülmüştür ambulansa. Yol vermediği için zevk almıştır.

22
1
yanıtYanıtla
tırcı osman:

ambulans kamyona yetişemez abi 130 nan, daa hızlı gitmesi gerekiyor, şöför acemi galiba, bizim standartımız var abi, freeway de bile 200 len gidiyoz abi

0
22
yanıtYanıtla
ismo:

Bence kamyon şöförünün acilen psikiyatri polikliniğine yatırılmalı ve ehliyetine süresiz el konulmalıBenim de uzun yolda başıma geldi önümüzdeki kamyonu sollamaya girdik gaza yüklendi ben 150 ye kadar çıktım ama sollayamadım geri şeride girmek zorunda kaldım bunlar trafik teröristleri her yerde varAllah ıslah etsin

18
1
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title