Haberler

Amasya'dan Kısa Kısa

Amasya Valisi Osman Varol, Merzifon Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüğünü (POMEM) ziyaret etti.

Amasya Valisi Osman Varol, Merzifon Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüğünü (POMEM) ziyaret etti.

Varol, Merzifon POMEM'i ziyaret ederek, Müdür Süleyman Gül'den okulla ilili bilgi aldı ve merkezde özel harekat branşında eğitim gören 19. dönem polis adaylarıyla bir araya geldi.

Varol'a ziyaretinde Merzifon Kaymakamı Gürkan Demirkale, Merzifon Garnizon Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Özkan Edip Akgülay, İl Jandarma Komutanı Albay Selami Akşit, İl Emniyet Müdürü Fahri Bulut, Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı da eşlik etti.

Çanakkale şehitleri anıldı

AK Parti Merzifon Gençlik Kolları, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103. yıl dönümü dolayısıyla "Son Kale Çanakkale" konulu anma programı düzenledi.

Çanakkale şehitleri, AK Parti Merzifon Gençlik Kolları teşkilatınca Halk Eğitimi Merkezi Konferans Salonunda düzenlenen "Son Kale Çanakkale" programla anıldı.

AK Parti Merzifon İlçe Başkanı Yasin Kuzucu, etkinlikte yaptığı konuşmada, Çanakkale'nin, bir neslin istiklal uğruna serden geçtiği yer olduğunu söyledi.

Ülkesi uğruna şehit düşenleri bir kez daha rahmet ve minnetle andıklarını dile getiren Kuzucu, şunları kaydetti:

"Çanakkale Zaferi, vatan topraklarını korumak için şahlanan bir milletin hür yaşama aşkının ibret verici bir mücadelesidir. Tarih boyunca, hürriyet ve bağımsızlığına düşkünlüğüyle temayüz etmiş milletimizin kazanmış olduğu en parlak zaferlerden ve en büyük kahramanlıklardan biridir. Çanakkale'de bizi boğmak isteyenleri hezimete uğrattığımız gibi bugün yine sınırlarımızda bir terör koridoru kurmak isteyenleri de hezimete uğrattık."

Programa Turhal Belediye Başkanı Yılmaz Bekler, AK Parti Amasya İl Başkanı Mehmet Ünek de katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Özkan Alp Ak Parti Merzifon Amasya Politika Güncel Haberler

title