Haberler

Amasya'da Asfaltlama Sezonu Başladı

Amasya'da asfaltlama sezon açılışı, Vali Salih Işık'ın katılımıyla Taşova ilçesinde yapıldı.

Amasya'da asfaltlama sezon açılışı, Vali Salih Işık'ın katılımıyla Taşova ilçesinde yapıldı.

Işık, Taşova Kaymakam Vekili Vali Yardımcısı Ferhat Burakgazi, İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Çittır, Belediye Başkanı Bayram Öztürk, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Faruk Aykutlu ile asfaltlama çalışması yapılan Uluköy'de incelemelerde bulundu.

Bu yıl ki sıcak karışım asfaltlama sezonunun açılışını Uluköy'den yaptıklarını belirten Işık, hizmetin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Geçen yıl bir toplantıda Başbakan Binali Yıldırım'ın 81 ilin valisine tüm yolların sıcak asfalt ile kaplanması talimatı verdiğini anlatan Işık, şöyle devam etti:

"Biz de bu talimat çerçevesinde hazırlıklarımızı yaptık. Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Atatürk'ün bir sözü vardır. 'Millete efendilik yoktur, hizmet etme vardır. Bu millete hizmet eden onun efendisi olur.' Biz bu zihniyetle çalışıyoruz. Amacımız ve vizyonumuz şehirlerimizde hangi imkanlar varsa köylerimizde de olmasıdır. Köylerimiz yoluyla, suyuyla, arıtma tesisiyle, her şeyiyle gelişmiş ve hayat standartları yüksek olacaktır."

Işık, hizmette emeği olan herkese teşekkür ederek, "Çalışanlarımıza kazasız belasız bir çalışma dönemi diliyorum. Yapılan yollarımızı da köylülerimizin korumasını istiyorum. Rastgele, değişik sebeplerle kanal açıp bozmayalım. İhtiyaç olduğunda bizlerin denetim ve kontrolümüzde olsun. Yollarımızı tahrip etmeyelim ki uzun ömürlü olsun." ifadelerini kullandı.

Denetlemelerin arıdından köy sakinleri ile sohbet de eden Işık, köylülerin sorun ve isteklerini dinledi.

Kaynak: AA / Güncel

Ferhat Burakgazi Salih Işık Taşova Amasya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title