Haberler

ALTIN KIZLARDAN 'KADINA ŞİDDETE HAYIR' MESAJI

Güncelleme:

Antalya'da, dünya ve Avrupa şampiyonluğu gibi başarılarla adlarından 'altın kızlar' olarak söz ettiren muay thai milli takım sporcuları, koronavirüs nedeniyle ertelenen müsabakaların hazırlıklarına antrenör Yasin Urlu yönetiminde hazırlanıyor.

Antalya'da, dünya ve Avrupa şampiyonluğu gibi başarılarla adlarından 'altın kızlar' olarak söz ettiren muay thai milli takım sporcuları, koronavirüs nedeniyle ertelenen müsabakaların hazırlıklarına antrenör Yasin Urlu yönetiminde hazırlanıyor. Şampiyon kızlar son dönemde artan şiddet olaylarının sona ermesi dileğiyle 'kadına şiddete hayır' çağrısı yaptı.

Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki Antalya Spor Salonu'nda antrenör Yasin Urlu yönetiminde antrenman yapan muay thai milli sporcuları, koronavirüs nedeniyle ertelenen şampiyonalara hazırlıklara devam ediyor. Kazandıkları ulusal ve uluslararası başarılarla 'altın kızlar' olarak tanınan milli sporcular, düzenlenecek şampiyonalarda Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmeyi hedefliyor. Dünya ve Avrupa şampiyonu milli sporcular, pandemi sonrası yapılacak şampiyonalar için antrenmanda ter döküyor. Zorlu geçen antrenmanlarda performanslarını yükseltmek için azimle çalışan altın kızlar, Muy Thai Milli Takımı'nın uluslararası başarısı ve hayallerindeki madalyaları kazanma arzusuyla her gün antrenman yapıyor.

Koronavirüs nedeniyle müsabakalar ertelenmesine rağmen hazırlıkları sürdürdüklerine değinen dünya şampiyonu Dilara Karabağ, "Dünya şampiyonluğunu kazandım ve yeni hayallerim var. Koronavirüs nedeniyle hedeflerimi ertelemek zorunda kaldım. Milli takım arkadaşlarımla her zaman başarılı olmak için çaba gösteriyoruz. Ertelenen müsabakaların hazırlıklarına milli takımdaki arkadaşlarımla devam ediyoruz. Koronavirüs nedeniyle ertelediğimiz hayallerimize ulaşmak ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek için antrenman yapıyoruz" dedi.

Son dönemde artan şiddet olaylarının sona ermesini dileyen dünya şampiyonu Dilara Karabağ, Eylül Sultan Taşgıran, Zeliha Nur Kamaç, Avrupa şampiyonu ve dünya ikincisi Ayşin Özkılıç, Avrupa Muaythai Federasyon Kupası şampiyonu Eylül Aslan ile Dilara Sultan Arpacı, milli sporcu Berfin Kabak, Sebahat Sude Naz ve hem milli sporcu hem yardımcı antrenör Kübra Karabağ, antrenman sonunda 'kadına şiddete hayır' çağrısı yaptı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Koronavirüs Muay Thai Antalya Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title