Haberler

Altay, Mustafa Uslu'yu Takımda Tutma Kararı Aldı

SPOR Toto 2'nci Lig ekiplerinden Altay'da yönetim iç transferde sağ bek Mustafa Murat Uslu'yu da takımda tutma kararı aldı.

SPOR Toto 2'nci Lig ekiplerinden Altay'da yönetim iç transferde sağ bek Mustafa Murat Uslu'yu da takımda tutma kararı aldı.

Geçen sezon devre arasında Denizli Futbol Akademi'den transfer edilen 25 yaşındaki savunmacı, siyah beyazlı forma ile 5 karşılaşmada görev aldı. Deneyimli sağ bek Necdet'in cezalı ya da sakat olduğu haftalarda kendisine verilen şansı iyi değerlendiren Mustafa'nın sözleşmesi sona erdi.

Sportif Direktör Özden Töraydın, futbolcuyla bir görüşme yapacaklarını belirterek, "Mustafa'nın takımda kalmasını istiyoruz. Geçen sezon fazla forma şansı bulamamasına rağmen sırası geldiğinde görevini en iyi şekilde yaptı. Bizim için her zaman oynamaya hazır olan değerli bir oyuncu" dedi. İzmir ekibi iç transferde kontratları biten İbrahim Akın, Murat Türkan, Halil Yılmaz, Hayrullah, Ulaş, Necdet ve Ferdi ile mukavele yenileyerek iskelet kadroyu korudu.

- İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Murat Denizli İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title