Haberler

Almanya, vaka artışı nedeniyle Türkiye'nin tamamını riskli bölge ilan etti

Güncelleme:

Almanya hükümeti, Türkiye'ye korona salgını nedeniyle yapılan seyahat uyarısını yeniden sıkılaştırdı. Turizm kentleri Aydın, Muğla, İzmir ve Antalya'ya sağlanan istisnalar kaldırıldı; seyahat uyarısının 9 Kasım'dan itibaren yeniden tüm Türkiye'yi kapsayacak şekilde genişletildiği açıklandı.

Almanya'da koronavirüs vakalarındaki hızlı tırmanış nedeniyle bir dizi yeni önlem açıklanması beklenirken, Türkiye'ye yönelik seyahat uyarısında da değişiklik yapıldı.

Almanya Dışişleri Bakanlığı, seyahat uyarısının Aydın, Muğla, İzmir ve Antalya için de geçerli olacak şekilde genişletildiğini açıkladı. Buna göre, 9 Kasım'dan itibaren Almanya'nın seyahat uyarısı tüm Türkiye'yi kapsıyor olacak.

KORONAVİRÜS TEST SONUCU YETKİLİ MAKAMLARA BİLDİRİLECEK

Bakanlık açıklamasında bu dört ille birlikte Türkiye'den dönenlerin koronavirüs taşımadıklarına ilişkin test sonuçlarını yetkili makamlara sunmasının zorunlu olduğunu da belirtti. Testin de uçuştan en fazla 48 saat önce yapılması şart. Açıklamada test maliyetinin yolcu tarafından üstlenmesi gerektiği de yer aldı. Test sonucu pozitif olanların uçağa alınmayacağı ve Türkiye'de karantinada tutulmasının da zorunlu olduğu hatırlatıldı.

ÜLKEDE 2 KASIM'DAN İTİBAREN ÖNLEMLER SIKILAŞACAK

Ülkede artan vakalar nedeniyle 2 Kasım pazartesiden itibaren önlemlerin sıkılaştırılacağı, okul ve iş yerleri açık kalacağı ama çok sayıda sinema, restoran, tiyatro gibi sosyal ortamların kapatılacağı belirtiliyor.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Almanya Türkiye Muğla Aydın Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (44)

Hakan53:

Keske Alnanya'da yasayabilsem. 1 ay tatile gittim. Hersey duzenli. Ulke yoneticileri hirsizlik yapamiyor. Dini ve bayragi kullanarak milleti somurmuyor. Yalan dolan yok. Her yerde rant icin insaat yok. Ne olur beni almanya'ya multeci olarak bile olsa kabul et sayin merkel.

9
11
yanıtYanıtla
isigin:

fasizm veya nazizim gibi bir sorunlari var ba yigido. bir gece ansizin yanabilirsin.

yanıt3
yanıt6
Silifkeli3:

İnsaatcisin belli git

yanıt0
yanıt0
Gül:

Kuduz ve fitne fesatci böyle birsey olmali! Siz Türkiyeden önce icinizdeki pislikleri temizleyin simdiden almanya yogun bakim icin yeterince doktorlari olmadigini söylüyor, hollanda hastalarini komsu ülkelere gönderiyir , Kurbaga ve sümüklü böcek yiyen ülke lock down ilan ediyor aynen Ispanya, potekiz, isvicre, italya, danimarka, avusturya ve vs vs bence corona Allahin verdigi nimet azgin insanlari dize gelmeleri icin ve para tapinagi ülkeleri kalbinden vurdu cok sükür!!! Anlamayana davul zurna viz gelir....,

9
3
yanıtYanıtla
Doğannn:

.... M bizden fazla vakaları var. Çıkmış masal okuyor. Macronun yanındayım dese. Şarlatan

7
1
yanıtYanıtla
vatandas:

Almanya''da tabi ki vaka daha çok olacak. 1. Adamlar harıl harıl çalışıyor yurt dışı seyahatler çok fazla 2. Şeffaflar, insanlarını kandırmıyorlar 3. Aman itibarım düşer diye aşağılık kompleksleri yok çünkü her alanda kendilerini kanıtlamış bir ülke

5
3
yanıtYanıtla
can:

bir kere o pis agzinizi bir yikayin sayin merkel diyeceksiniz asalete bakin muuatap bile olmuyor sizin neyinizi kiskanacak dünya ekenomisini yürütüyür her seyiniz yalan ölüm sayilarini bile sakliyorsunuz almancilar gelsin diye hic bir sey olmaz almanyaya yabancilara yardim etmekten kendi insanini iskaliyor sayin merkel bu isin hakkindan gelir güven cok önemli aslinda dünyayi yöneten almanyadir nokta

2
6
yanıtYanıtla
iZMiRLi AMA CAKMA DEGiL:

Haklisin da anlayacak kimse göremiyorum etrafta. . .

yanıt0
yanıt2
Gül:

Aciz aptal budala!!!

yanıt0
yanıt0
KARA iBiK:

GÜL, senin cok agresiv biri oldugunu yüzüne haykiran biri oldu mu hic cevrende? Senin toz kondurmadigin yönetimde bir devlet adami konumunda olan birinin haksiz dahi olsa Fransiz kisi ya da kuruluslara agir küfretmesi, devlet yönetimi anlayisinin ne kadar ayaklara düstügünün ispatidir bilesin. Bu konumdaki bir insan en fazla elestiri ölcüsü, örnegin. . . örnegin ''eyyy akilsizlar'' falan olmaliydi.

yanıt0
yanıt0
Tüm 44 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title