Haberler

    Almanya İngiltere Maçı Hangi Kanalda Saat Kaçta?

    Bu yaz Fransa'nın başkenti Paris'te düzenlenecek olan 2016 Avrupa Şampiyonası öncesinde Almanya ile İngiltere hazırlık maçında karşı karşıya gelecek.

    Bu yaz Fransa'nın başkenti Paris'te düzenlenecek olan 2016 Avrupa Şampiyonası öncesinde Almanya ile İngiltere hazırlık maçında karşı karşıya gelecek.

    Allianz Arena'da oynanacak olan mücadelede İtalya Futbol Federasyonu'ndan Gianluca Rocchi düdük çalacak. Rocchi'nin yardımcılıklarını Lorenzo Manganelli ve Filippo Meli üstlenecek. Peki Almanya İngiltere maçı hangi kanalda saat kaçta?

    Saat 21: 45'ten itibaren tvnet'ten naklen yayınlanacak olan karşılaşmaya ilişkin gelişmeleri dilerseniz Sporcope.com farkıyla anbean canlı olarak takip edebilirsiniz.

    MARIO GOMEZ İLK 11'DE

    Beşiktaş forması altında çok başarılı bir sezon geçiren Mario Gomez, İngiltere karşısında ilk 11'de sahaya çıkacak. Maçtan önce düzenlenen basın toplantısında soruları yanıtlayan teknik direktör Joachim Low, yıldız golcünün ilk 11'de olacağını duyurdu.

    Alman yıldızın çok iyi durumda olduğunu belirten Löw, "Mario, Türkiye'de yaptıklarıyla özgüvenini yeniden kazandı. Ne kadar çalıştığını herkese gösterdi. Hatta Fransa'da da çok iyi bir oyun çıkarmıştı. Gomez, İngiltere karşısında ilk 11'de başlayacak. Çünkü antrenmanlarda bunu hak ettiğini gösteriyor" dedi.

    EKSİKLER NE DURUMDA?

    Almanya'da sakatlığı devam eden Bastian Schweinsteiger, İngiltere karşısında forma giyemeyecek. Ayrıca Max Kruse de bu maçta formasından uzak kalacak.

    İngiltere cephesinde ise sakatlıkları devam eden Raheem Sterling, Joe Hart ve Ryan Bertrand gibi isimler Almanya karşısında sahada olamayacak.

    MUHTEMEL 11'LER

    ALMANYA:  Manuel Neuer, Rudy, Mustafi, Matt Hummels, Hector, Sami Khedira, Toni Kroos, Marco Reus, Mesut Özil, Thomas Müller, Mario Gomez.

    İNGİLTERE:  Butland, Clyne, Smalling, Cahill, Rose, James Milner, Henderson, Danny Welbeck, Alli, Jamie Vardy, Harry Kane.

    Screenshot_6

    ALMANYA - İNGİLTERE MAÇI ÖNCESİ ÖNEMLİ İSTATİSTİKLER

    *Almanya son 10 resmi maçta 6 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı.

    *Almanya son maçında Fransa ile karşılaştı ve karşılaşma 2 - 0 bitti.

    *Almanya son 10 resmi maçında toplamda 21 gol atarken, kalesinde ise 11 gol gördü.

    *İngiltere son 10 resmi maçta 7 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı.

    *İngiltere son 10 resmi maçında toplamda 23 gol atarken, kalesinde ise 5 gol gördü.

    *İngiltere son maçında Fransa ile karşılaştı ve karşılaşma 2 - 0 bitti.

    *İki takım arasında oynanan son 10 maçta, Almanya 5, İngiltere ise 3 kez kazandı. 2 maç ise beraberlikle sonuçlandı.

    *İki takım arasında oynanan son maç İngiltere 0-1 Almanya şeklinde sonuçlandı.

    ALMANYA İLE İNGİLTERE ARASINDAKİ MAÇLAR

    Almanya ile İngiltere arasında yapılan tüm maçlarda Almanya 7 galibiyet alırken, İngiltere 4 galibiyet aldı. 3 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı.

    ALMANLAR EVİNDE ÜSTÜN

    Almanya misafirliğinde yapılan maçlarda ise Almanya 3 galibiyet alırken, İngiltere 2 galibiyet aldı. 2 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı.

    Kaynak: Sporcope.com / Spor

    Mario Gomez Almanya Fransa Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title