Haberler

Alman Futbolunun Türk Güzeli Antalya'da

Almanya'da profesyonel futbol kariyerinin yanı sıra modellik yapan, televizyon dizilerinde rol alan 28 yaşındaki Filiz Koç, Kadın Futbol 1'inci Lig ekiplerinden 1207 Antalya Muratpaşa Belediyespor ile prensipte anlaştı.

Almanya'da profesyonel futbol kariyerinin yanı sıra modellik yapan, televizyon dizilerinde rol alan 28 yaşındaki Filiz Koç, Kadın Futbol 1'inci Lig ekiplerinden 1207 Antalya Muratpaşa Belediyespor ile prensipte anlaştı. Koç, yeni takımıyla şampiyonluk kazanmayı, Türkiye'de kadın futbolun gelişimine katkı sağlamak istediğini söyledi.

Almanya'da büyüyen, Galatasaraylı eski futbolcu Küçük Savaş'ın kızı Filiz Koç, 12 yaşında profesyonel futbol kariyerine başladı. 16 yaşında Türkiye Kadın A Milli Takımı'nın formasını giyen Filiz Koç, futbol kariyerinin yanı sıra modellik yapıp, televizyon dizileri ile şov programlarında yer aldı. Futbol ve modellikteki başarısıyla Almanya'da 'Futbolun Güzeli' olarak tanınan Filiz Koç, forma giydiği 2'nci Lig takımı Hannover Limner'den Antalya'ya transfer oluyor. Filiz Koç, Kadınlar Futbol 1'inci Lig ekiplerinden 1207 Antalya Muratpaşa Belediyespor ile prensipte anlaştı.

SERENAY'IN ESKİ TAKIMININ YENİ GÜZELİ

Oyuncu Serenay Aktaş'ın eski takımı 1207 Antalya Muratpaşa Belediyesor'da lig şampiyonluğunu kazanmayı hedefleyen kulüp yöneticileri Filiz Koç ile Antalya'da bir araya geldi. Türkçe'yi az seviyede konuşabilen Filiz Koç, sempatik tavırlarıyla takım arkadaşlarının da beğenisini topladı. Yeşil sahada modellik ve futboldaki hünerlerini sergileyen Filiz Koç, kazanmayı sevdiğini, Antalya'ya şampiyonluk kupasını kaldırmak için geldiğini söyledi.

'MODELLİK İSTİYORUM AMA ÖNCELİĞİM FUTBOL'

Almanya'da futbolculuğunun yanı sıra model olarak tanındığını vurgulayan Filiz Koç, kendisinin 'Futbol Güzeli' diye adlandırıldığını söyledi. 1207 Antalya Muratpaşa Belediyespor ile başarılı olacağına inandığını belirten Filiz Koç, "Almanya'da 'Futbolun Güzeli' olarak tanınıyorum. Türkiye'de de kadın futbolunun gelişimine katkı sağlamak, gençlere, çocuklara iyi örnek olmak istiyorum. Futbolun yanı sıra modellik yapıp, televizyon dizileri ya da sinema filminde teklif gelirse oynamayı isterim ama önceliğim futbol olacak. Kazanmayı seviyorum, kazanmak için sahaya çıkacağım" diye konuştu.

MİLLİ FORMAYI GİYECEK

Türkiye Kadın Futbol A Milli Takımı'nın Erzurum'da yapacağı kampa katılacak Filiz Koç, Avrupa Şampiyonası grup karşılaşmasında Hırvatistan maçında ay yıldızlı formayı giyecek. 1207 Antalya Muratpaşa Belediyespor Sportif Direktörü Hüseyin Türk, Filiz Koç ile 3 hafta sonra düzenleyecekleri törenle sözleşme imzalayacaklarını belirtti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Filiz Koç Muratpaşa Almanya Antalya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title