Haberler

Alkolü Fazla Kaçıran Yağmur Ünal, Çöp Kamyonunun İçine Düştü

Güncelleme:

Türkan Şoray'ın kızı Yağmur Ünal eğlenmek için gittiği mekan çıkışı fazla alkol almaktan ayakta duramayıp çöp kamyonunun içine düştü.

Bebek'te bir mekana eğlenmek için giden Yağmur Ünal ve Irmak Ünal mekan çıkışı objaktiflere takıldı. Alkolü fazla kaçırdığı anlaşılan Yağmur Ünal ayakta durmakta zorlandı. Daha sonra dengesini kaybeden Ünal, çöp kamyonunun içine düştü.

ALKOLÜ FAZLA KAÇIRINCA KENDİNİ ÇÖP KAMYONUNUN İÇİNDE BULDU

Yağmur Ünal'ın sevgilisi Kasım Garipoğlu'nu ablası ile tanıştırmak için organize ettiği eğlence olaylı bitti. Çıkışta alkolün etkisiyle ayakta durmakta zorluk çeken Yağmur Ünal, ayağı kayınca Beşiktaş Belediyesi'ne ait çöp toplama aracının içine düştü. Ünal'a çevrede bulunan insanlar ve ablası Yağmur Ünal, yardım etti.

Alkolü Fazla Kaçıran Yağmur Ünal, Çöp Kamyonunun İçine Düştü

Alkolü Fazla Kaçıran Yağmur Ünal, Çöp Kamyonunun İçine Düştü

Alkolü Fazla Kaçıran Yağmur Ünal, Çöp Kamyonunun İçine Düştü

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Yağmur Ünal Irmak Ünal Bebek Magazin Haberler

500

Yorumlar (114)

Gözlemci:

Layık olduğu yere düşmüş, sen bir bayansın kendini taşıyamayacaksan az iç sonra böyle çöp kamyonuna düşersin iyi olmuş

188
18
yanıtYanıtla
Bozkurt:

Tam layik oldugu yeri bulmus geri zekali

101
12
yanıtYanıtla
mahmut:

memlekette başka haber konusu kalmadı galiba bunları gündem yapanlar utansın.

97
5
yanıtYanıtla
AHMET:

Yazık ya, bunların hayatına gerçekten üzülüyorum, şu kısacık dünya da sadece dünyanın pisliklerine bulaşmaktan başka bir şey yapmıyorlar gibi duruyorlar, ya insan bu dünyada akıllı olmalı eğer müslümansan şu kısacık dünyada diğer tarafı kazanılabileceğini hiç mi düşünmüyorlar, bir daha gelemeyeceği ve daha sonra 1 saniyenin verilmeyeceği bir dünyadan bahsediyoruz.

83
10
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

tam yerine düşmüş anlatmaya gerek yok

24
6
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

Yaşım 70 hayatta ne sigara nede içki içmedim,ibadetlerimi iyi yapmaya çalışıyorum,ayrıca topluma faydalı işler yapmaktan zevk alan bir kişiligim var.örnegin gençlerin iyi yetişmesi için çeşitli faaliyetler içerisindeyim,fakir fukaralara kurban ve erzak temin ediyorum.bunları aslaa gururlanmak için söylemiyorum,bugünün gençligini kurtarmak onları topluma kazandırmak aklı başında herkesin birinci görevidir diye düşünüyorum.onlara sahip çıkmak,ülkemize sahip çıkmak demektir.benim anlayışım budur.

24
6
yanıtYanıtla
üstat:

Evet ya Hocam Bu dürbün ne iş?

yanıt3
yanıt1
Aydoğan:

Bunların nereye ait olduğunu çöp konteyneri dahi bilirken ne yazıkki aklı hale bir karış havada olan ve medeni geçindiğini sanan zavallılar bu tiplere alkış tutmakta hay sizin modernlik anlayışınıza tüküreyim.

24
2
yanıtYanıtla
Geri dönüşüm:

Kendini daha iyi birine geri dönüştürmek için çöpe girdi

20
3
yanıtYanıtla
cahit demir:

Layık olduğu yere düşmüş

19
4
yanıtYanıtla
Tüm 114 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title