Haberler

Alicia Keys Konserinin Biletleri Satışa Çıkıyor

Güncelleme:

Garanti Bankası'nın sponsorluğunda düzenlenen İstanbul Caz Festivali bu sene 20. yılını kutluyor.

Alicia Keys Konserinin Biletleri 23 Mart Cumartesi Günü Satışa Çıkıyor

İstanbul Kültür Sanat Vakfı tarafından, 16 yıldan bu yana aralıksız destek veren Garanti Bankası'nın sponsorluğunda düzenlenen İstanbul Caz Festivali bu sene 20. yılını kutluyor. Programı Nisan ayında açıklanacak 20. İstanbul Caz Festivali'nin ilk sürprizlerinden biri de günümüzün en iyi kadın vokallerinden biri olarak kabul edilen Alicia Keys'in festival kapsamında vereceği konser.

İstanbul Caz Festivali 20. yılında, R&B ve soul müziğin dünyaca ünlü sesi Alicia Keys'i ağırlıyor. 14 Grammy ödüllü Amerikalı şarkıcı, söz yazarı ve besteci Alicia Keys'in Garanti Bankası sponsorluğunda 2 Temmuz Salı akşamı saat 21.00'de KüçükÇiftlik Park'ta vereceği konser yılın en önemli etkinliklerinden biri olacak. Müzik dünyasına adım attığı günden beri kariyeri başarılarla dolu olan Alicia Keys'in Türkiye'deki ilk konserinin biletleri 23 Mart Cumartesi günü saat 10.00'dan itibaren satışa sunulacak.

Satış kanalları:

Biletix satış noktaları,

Biletix çağrı merkezi (0216 556 98 00),

Biletix internet sitesi (www.biletix.com ),

Garanti Paramatikler ve Ana gişe İKSV (Nejat Eczacıbaşı Binası No: 5 Şişhane adresindeki ana gişe, 10.00-18.00 saatleri arasında açık. Pazar günleri kapalı olan ana gişeden alınan biletlerde, Biletix hizmet bedeli eklenmiyor.)

Erken Bilet Alanlar Kazanıyor

Konsere bilet alan ilk 5.000 kişi, 80 TL'lik indirimli bilet fiyatından yararlanacak.

Sınırlı sayıdaki ve kimlik göstererek alınabilecek "öğrenci" biletleri ise 60 TL.

Konserdeki diğer bilet kategorileri ise şöyle: 150 TL (ikinci sahne önü), 250 TL (birinci sahne önü), 400 TL (özel platform – bu kategoride 18 yaş sınırı bulunmaktadır). Bilet alımlarında kredi kartı da geçerli olacak.

Lale Kart sahipleri için indirimli ön satış dönemi 20 Mart'ta başlıyor

Alicia Keys konserini en ucuza izleme şansı yine Lale Kart sahiplerinin olacak. Lale Kart üyeleri, biletlerinde %25'e varan özel indirimden yararlanabilecekler.

Siyah ve Beyaz Lale Kart sahipleri için indirimli ön satış 20 Mart Çarşamba, Kırmızı ve Sarı Lale Kart sahipleri içinse 21 Mart Perşembe ve 22 Mart Cuma günlerinde gerçekleştirilecek.

Alicia Keys "Set The World On Fire" Turnesi Kapsamında İstanbul'da

Güçlü vokalinin yanı sıra söz ve şarkı yazarlığıyla da tanınan Alicia Keys'in, Maxwell ve Nicki Minaj gibi isimlerle yaptığı düetlerin yer aldığı beşinci albümü Girl On Fire Mayıs 2012'de yayımlandı ve albüm çıktığı hafta listelere 1 numaradan giriş yaptı. Albümünün "Set The World On Fire" turnesi kapsamında Avrupa'yı dolaşacak olan Alicia Keys, Londra, Paris, Viyana, Monaco, Münih gibi şehirlerdeki konserlerinden sonra 2 Temmuz'da İstanbul Caz Festivali kapsamında KüçükÇiftlik Park'ta hayranlarıyla buluşacak.

Billboard dergisi tarafından 2000'li yılların En Başarılı R&B Sanatçısı seçilen Keys, şarkılarında klasik piyanoyu caz, r&b ve soul ile harmanlıyor. Falling, No One, If I Ain't Got You gibi şarkıları onlarca ülkede haftalarca bir numara olan Keys dünya çapında 30 milyonun üzerinde de single satışına sahip. Şubat ayında New Orleans'ta düzenlenen Super Bowl'da Amerikan milli marşını seslendirerek büyük beğeni toplayan Alicia Keys, dünya çapında 40 milyonun üzerinde albüm satışıyla son dönemin en çok satan kadın müzisyenlerinden biri sayılıyor.

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Garanti Bankası Alicia Keys 23 Mart Biletix Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title