Haberler

Ali Rıza Ertan Şiir Yarışmasına Başvurular Başladı

Türkiye’nin dört bir tarafındaki onlarca şair ve yazar, İzmir’in Buca ilçesinde bu yıl 20.’si düzenlenen Ali Rıza Ertan Şiir Yarışmasında bir araya gelecek.

Türkiye'nin dört bir tarafındaki onlarca şair ve yazar, İzmir'in Buca ilçesinde bu yıl 20.'si düzenlenen Ali Rıza Ertan Şiir Yarışmasında bir araya gelecek.

Buca ilçesinde, her yıl düzenlenen ve geleneksel hale gelen Ali Rıza Ertan Şiir Yarışması bu yıl 20. kez düzenlenecek. Henüz 35 yaşında iken 1979 yılında hayatını kaybeden Bucalı şair Ali Rıza Ertan anısına gerçekleştirilecek yarışma, Türkiye'nin farklı illerinden onlarca şair ve yazarı bir araya getirecek. 15 Nisan 2016'da sona erecek yarışmanın jüri üyeliğini ise Hüseyin Yurttaş, Hidayet Karakuş, M. Kadri Sümer, Ahmet Günbaş ve Halim Yazıcı yapacak. Dereceye girenlere para ödülünün verileceği yarışmanın ödül töreninin ise 20 Mayıs Cuma günü saat 19.30'da Buca Belediyesi Kültür Sanat Merkezi'nde gerçekleşeceği bildirildi.

Buca Belediyesi, yarışma hakkında http://www.buca.bel.tr internet adresinden veya 439 10 10 telefondan 2612'yi tuşlayarak bilgi alınabileceğini duyurdu. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Rıza Ertan Türkiye İzmir Buca Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title