Haberler

    Aleyna Tilki, ilk İngilizce şarkısının klibinde direk dansı yaptı

    Güncelleme:

    Genç popçu Aleyna Tilki, ilk İngilizce şarkısı Retrograde, tüm dünyaya yayınlandı. Dünyaca ünlü isimlerin sözlerini yazdığı şarkıya klip çeken Aleyna Tilki, uzay mekiğinde direk dansı yaptı.

    2016 yılında söylediği "Cevapsız Çınlama" şarkısıyla müzik sektörüne adım atan ve her fırsatta dünya starı olacağını dile getiren Aleyna Tilki'nin İngilizce şarkısı "Retrograde", bugün tüm dünyada yayınlandı. Dünyanın en büyük müzik şirketlerinden Warner Music'le anlaşan Tilki, "Retrograde" adlı ilk İngilizce single'ını dijital platformlarda beğeniye sundu.

    KLİPTE DİREK DANS YAPTI

    Dünyaca ünlü şarkıcı Dua Lipa ile Diplo'nun birlikte yaptığı şarkıya Tilki, bir de klip çekti. Daha önce direk dansı dersi alan ve yüzü olduğu bir markanın reklam filminde direk dansı yapan genç şarkıcı, yeni klibinde de dans şovuyla konuşulmaya başladı. Uzay mekiğinde çekilen klipte yaptığı direk dansıyla dikkatleri üzerine çeken Aleyna Tilki'nin hayranları, dans şovuna da övgü dolu yorumlar yağdırdı.

    "Z KUŞAĞINI YANSITAN BİR KLİP OLDU"

    Şarkısını tüm dünyanın dinleyeceği için çok heyecanlı olduğunu ifade eden Aleyna Tilki, şöyle demişti: "Heyecandan elim ayağım titriyor. Hayallerim için büyük bir adım attım. Bu daha başlangıç, sadece bir merhaba. İki-üç ay sonra yeni parçalar gelecek. Şarkıya uzay mekiğinde klip çektik. Genel yönetmenliğini ben yaptım. Z kuşağını yansıtan bir klip oldu. Mükemmel İngilizce konuşmuyorum ama ana dilim gibi şarkı söylüyorum. Bir yıldır dünyanın en iyi vokal koçu ile çalışıyorum çünkü. 'Retrograde'i kendi adıma değil, ülkem adına çıkarıyorum. İstiyorum ki, tüm dünya Türk müzisyenlerini tanısın. Sevenlerimin benim için dua etmesini istiyorum. Allah utandırmasın."

    Yeni şarkısıyla dünya listelerine giren Aleyna Tilki'nin şarkı için çektiği klip de bugün 13.00'da yayınlanacak.

    "ÜLKEM İÇİN BÜYÜK BİR ADIM ATIYORUM"

    Aleyna Tilki, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından kendisini desteklemeyenlere sitem dolu bir paylaşım yaparak "Ülkemi dünyada temsil etmek adına büyük bir adım atıyorum. Beni desteklemek sadece kalbinizle karar vereceğiniz bir şey olsun" demişti.

    Aleyna Tilki, ilk İngilizce şarkısının klibinde direk dansı yaptı

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Aleyna Tilki Haberler

    Bakmadan Geçme

    Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
    500

    Yorumlar (37)

    ASLI:

    BU KIZDA DÜNYA STARI OLACAK YETENEK VAR AMA SADECE YANLIŞ ÜLKEDE DOĞMUŞ SANATA DEĞER VERMEYEN İNSANIMIZ KIYMETİNİ BİLMİYOR.

    4
    26
    yanıtYanıtla
    Haberler:

    Millet aya marsa gider bizimki de direk dansı yapar ne teknoloji ne temsil amma

    15
    4
    yanıtYanıtla
    Dobra Şirin:

    Allah aşkına bu yorumu ne mantıkla yazdın ? yani uzaya gidememek Aleyna Tilkinin şarkıcı ya da direk dansı yapmasından dolayımı gerçekleşmedi ? Uzaya giden ülkelerin vatandaşları hiç sosyal etkinlik yapmıyor mu ? Şarkı söylemiyor mu? Film çekmiyor mu? Sanat ile uğraşmıyor mu ? Düşünme organınız çok işlevsel görünmüyor durumunuz sıkıntılı Acilen Düşünmeyi bırakmalısınız

    yanıt2
    yanıt1
    şaban arapoğlu:

    biraz daha soyunup sanat yapması lazım

    14
    2
    yanıtYanıtla
    Sakaryalı Hatun:

    Hayırlı, huzurlu, sağlıklı Cumalar olsun kalbi güzellere. :))

    11
    5
    yanıtYanıtla
    Hoşgeldin arkadaşım:

    Sağol Pamuk Prenses, sana da musmutlu hayırlı Cumalar olsun:)

    yanıt1
    yanıt2
    Ziyaa:

    Hayırlı Cumalar kardeşim!

    yanıt1
    yanıt0
    ASLI:

    AH BE PANDEMİDEN ÖNCEKİ CUMA AKŞAMLARINI ÖZLEDİM BİZİM KIZLAR İLE İÇİP HOVARDALIK YAPMAYA ÇIKARDIK. BARDA GÖZÜME KESTİRDİĞİM YAKIŞIKLIYI ALIR EVİME GÖTÜRÜRDÜM ŞİMDİ GECE EĞLENCE YERLERİ KAPALI YAKIŞIKLIYI BULSAM BİLE NEGATİF TEST SONUCU İSTER OLDUK.

    yanıt2
    yanıt2
    Cumartesi:

    Hayırlı, huzurlu, Sağlıklı cumartesiler, pazarlar, pazartesiler, ve diğer günler, tüm sevenler ve aşıklar için musmutlu olsunlar.::))))))))

    yanıt2
    yanıt2
    Ukala:

    ASLI, kaç paraya gidiyon bardaki yakışıklı ile

    yanıt3
    yanıt1
    Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title