Haberler

Aleyna Çakır'ın ölümünün baş şüphelisi Ümitcan Uygun'dan akılalmaz sözler: Kudurun

Güncelleme:

Aleyna Çakır'ın ölümünün baş şüphelisi olan ve genç kıza şiddet uyguladığı görüntüler ortaya çıkan Ümitcan Uygun, sosyal medya hesabından çok konuşulacak bir yayın yaptı. Uygun, kendisine yönelik kötü yorumları yapanlara "Ben ayakta durduğum sürece siz kudurun, kafayı bozun" dedi.

3 Haziran günü Ankara Keçiören ilçesindeki evinde erkek arkadaşı Ümitcan Uygun tarafından cansız şekilde bulunan Aleyna Çakır'ın ölümü günlerce konuşulmuştu. Olayın öncesinde Ümitcan Uygun'un, Çakır'a şiddet uyguladığı anlara ait görüntüler sosyal medyada yer almıştı. Konuyla ilgili Uygun gözaltına alınmış ancak sonrasında serbest bırakılmıştı.

"KUDURUN"

Aleyna Çakır cinayetinde baş şüpheli olarak gösterilen eski sevgili Ümitcan Uygun, bu sefer de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tepki çekti. Uygun, Instagram üzerinden canlı yayın yaparak, "Benim hakkımda kötü yazan arkadaşlar sizin hepinize sesleniyorum. Ben ayakta durduğum sürece siz kudurun, kafayı bozun" dedi.

"ALEYNA BİR KERE VURDUĞUMDA BAYILDI"

Daha önce bir video yayınlayarak Aleyna Çakır hakkında konuşan Ümitcan Uygun, "Aleyna Çakır benim çok sevdiğimdir. İsteyerek, bilerek ona zarar vermem, veremem. Sosyal medyada bazı videolar çıktı. O videoda yaptıklarımdan ötürü son derece hatalıyım. O gün çok fazla alkollü olduğum için sinir krizine girdim ve Aleyna astım hastası olduğu için bir kere vurduğumda bayıldı. Yaptıklarımdan pişmanım başta Aleyna'nın ailesine başsağlığı diliyorum ve ... ağabeyimden özür diliyorum. Ama ben bu konu hariç suçsuzum. Karalamalara karşı diyecek bir şeyim yok. Üzüntümü sessiz yaşıyorum. Benim cezamı da ... ağabeyim vermiştir" ifadelerini kullanmıştı.

ANNESİNİN CANSIZ BEDENİ BOŞ BİR ARSADA BULUNMUŞTU

Ümitcan Uygun'un çocuk esirgeme yurtlarında öğretmen olarak çalışan annesi Gülay Uygun da kısa süre önce Ankara'nın Keçiören ilçesinde kafasından silahla vurulmuş şekilde ölü olarak bulundu. Eşinin ölümünden sonra açıklama yapan Ümitcan Uygun'un babası, eşinin ölmeden önce "Ölümümden Müge Anlı suçludur" yazılı bir not bıraktığını ileri sürdü.

Kaynak: Haberler.com / 3. Sayfa

Aleyna Çakır Ankara 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Gönül Dağı 135. bölüm izle! Gönül Dağı yeni bölüm izle! Gönül Dağı son bölüm neler oldu? Manchester City-Chelsea maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Manchester City-Chelsea maçı şifresiz mi? Samsunspor-Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Samsunspor-Adana Demirspor maçı şifresiz mi? İstanbulspor kaçıncı kümede? İstanbulspor küme düştü mü? Hasan Can Kaya ameliyat mı oldu? Hasan Can Kaya'nın sağlık durumu nedir? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 20 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Resmi Gazete bugün (20 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Konyaspor - Alanyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Konyaspor - Alanyaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? İstanbulspor küme mi düştü? İstanbulspor küme düşecek mi, son durum ne? Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir?
500

Yorumlar (119)

Casper:

Şeytanın vucut bulmus hali, şer akıyor suratından.

80
4
yanıtYanıtla
ra:

Aynen valalhi suratinda meymenet yok kafirinbirde acikca yalan söylüyor denyo herkesi kendi akli gibi kit saniyor

yanıt18
yanıt0
ülkücü:

batakhane ülkücüleri, çakma ülkücülerin arkasına saklanarak kurtulamazsın Ümitcan birgün gerçek ülkcüler çıkar seni yakalar o zaman ne yapacaksın!

54
4
yanıtYanıtla
Yorumcu:

Yok be oy kayıp olur birşey yapmazlar 1 oy 1 oydur onlar için

yanıt9
yanıt5
BİRSEN:

Bir bak şu haline hiç annesi ölmüş sevgilisi ölmüş gibi davranıyor musun hala hinlik peşindesin senin Allah belanı verecek bizde göreceğiz buna eminim ben.

51
2
yanıtYanıtla
adil:

Cinayetin hakkı idamdır gerisi yalandır.

48
1
yanıtYanıtla
Vshhs:

ne olduysa alkolden oldu demi cok delikanlisiniz ama köşeye sıkışana kadar

44
2
yanıtYanıtla
cem:

herife bak. anasının kafasına sıkmışlar. herif hala nasıl yorumlar yapıyor. bu ülkede neden işini düzgün yapan adamlar yetişmiyor arkadaş. ne konuşturuyolar hala bu herifi.

46
0
yanıtYanıtla
Soner:

Kanun yok. Ama Allahını kanunu var. Kuduracak sensin.

43
2
yanıtYanıtla
İmansız adamın:

Tam bir anadolu çocuğu.

3
42
yanıtYanıtla
Tüm 119 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title