Haberler

Alev Alev yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? SHOW TV Alev Alev 18. bölüm tek parça full izle!

Güncelleme:

Demet Evgar, Hazar Ergüçlü ve Dilan Çiçek Deniz'in yer aldığı Alev Alev yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? SHOW TV Alev Alev 18. bölüm tek parça full izle!

ALEV ALEV SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Çelebi Yedikule'deki tüm dengelerin altüst olmasını sağlamıştır. Çelebi'nin sahip olduğu evde bir dakika bile kalmak istemeyen Ozan, elbirliği ile evi boşaltırken, yaşanan bu zor günler Ozan ve Cemre arasındaki duyguların ortaya çıkmasını sağlar. Çelebi'nin tehdidine rağmen Tomris Cemre'ye yardım etmekten vazgeçmez. Rüya Ömer'in yanına taşınırken, ilişkileri de daha tutkulu bir boyuta geçecektir. Çelebi Cemre'yi eve geri dönmesi için ikna edemeyeceğini fark eder ve taktik değiştirir. Boşanma davasından kimsenin beklemediği bir sonuç çıkacaktır.

ALEV ALEV 19. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Her Perşembe Show ekranlarında izleyiciyi ile buluşan Alev Alev 19. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Alev Alev son bölümü izlemek için aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Hazar Ergüçlü Demet Evgar Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title