Haberler

Aldığı kilolar yüzünden günlerce konuşulan Serenay Sarıkaya, süper mini elbisesiyle göz kamaştırdı

Güncelleme:

Son günlerde aldığı kilolarla gündeme gelen Serenay Sarıkaya, önceki gün Kuruçeşme'de süper mini elbisesiyle görüntülendi. Geçtiğimiz günlerde peş peşe basın mensuplarına yakalanan Sarıkaya, "Ya her gün sizinleyim. Üç gündür beni çekiyorsunuz" diyerek takıldı.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz'la yaşadığı aşkla adından söz ettiren Serenay Sarıkaya, önceki gün Kuruçeşme'de elinde kahvesiyle bir mekandan çıkarken görüntülendi. Son aylarda aldığı kilolarla dikkat çeken Sarıkaya, süper mini elbisesiyle göz kamaştırdı.

SALGIN NEDENİYLE İŞLERİ DURDU

Sözcü'de yer alan habere göre: Bergen'in hayatını konu alacak filmde başrol oynayacak olan Sarıkaya'nın koronavirüs nedeniyle çekimleri ertelendi. Alice Müzikali de belirsizliğini koruyan Serenay Sarıkaya, "Bütün işlerimiz ertelendi, durdu. Şu an çalışamıyoruz. Hayatın normale dönmesini bekliyoruz" dedi.

"BENİ BİRKAÇ GÜN ÇEKMEYİN"

Bir yandan yemek yeyip bir yandan da senaryo okuyan Sarıkaya, elinde kahveyle mekandan çıktı. Kendisini görüntüleyen basın mensuplarına takılan güzel oyuncu"Ya her gün sizinleyim. Üç gündür beni çekiyorsunuz" diyerek espri yaptı.

"Senaryo mu okuyordunuz? Yeni projemi var? sorularına ise, "Daha dün konuştuk. Her gün sizinle ne yapacağız? Birkaç gün beni çekmeyin, sonra bir daha sorun aynı şeyleri konuşuruz tekrar" diyerek uzaklaştı.

FİZİĞİYLE DİKKAT ÇEKTİ

Karantinada olduğu süreçte aldığı kilolarla sıkça adından söz ettiren Sarıkaya, siyah mini elbisesiyle tüm dikkatleri üzerine çekti.

Aldığı kilolar günlerce konuşulan Serenay Sarıkaya, süper mini elbisesiyle göz kamaştırdı

Aldığı kilolar günlerce konuşulan Serenay Sarıkaya, süper mini elbisesiyle göz kamaştırdı

Aldığı kilolar günlerce konuşulan Serenay Sarıkaya, süper mini elbisesiyle göz kamaştırdı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Serenay Sarıkaya Cem Yılmaz Kuruçeşme Sarıkaya Haberler

500

Yorumlar (49)

adsız:

serenay manyak bişeysin sen ya bitiyorum sana hastayım hastaaa taş gibisin.

9
25
yanıtYanıtla
SERENAY TURUNCUKAYA:

CANIM SAĞOL, ÖPÜCÜKLER

yanıt3
yanıt2
lalalala:

1 haftadır bu kadının aynı leopar desenli kıyafetiyle farklı haberlerini yapıp gündemde tutuyorsunuz, bu çarkı kim işletiyor arkadaşlar, bıktık artık kaldırın bu saçma sapan haberleri, bize ne kilo almış mı vermiş mi, kısa mı giymiş, uzun mu giymiş, iyicene saçmalamaya başladınız.

29
2
yanıtYanıtla
ReymenBey:

şuan bu msjı tek elle yazıyorum harikasın serenay

16
14
yanıtYanıtla
GÖZÜNE GÖZLÜK:

Bu kadın harika ise, dünyada çirkin yok demektir. . . Gözüne gözlük lazım doğru doktora

yanıt7
yanıt1
KOCA AYAKLI:

Bu kadına kim nasıl güzel diyebiliyor, inanamıyorum. Üstelik sürekli hakkında reklam yapılmasına rağmen bunu beğenen Cem Yılmaz hariç, bir kişiden methiyesini duymadım. Bakışları bir acayip, insanlar gülünce güzel olur bu gülünce iyice kötü oluyor.

yanıt5
yanıt4
SOCIOLOGIST:

YAZIK ÇOK YAZIK

12
11
yanıtYanıtla
hüseyin ölçek:

Rüküşlük abidesi ÇÖP ÇÖP ÇÖP

15
8
yanıtYanıtla
SEMİH:

ÖL DE ÖLEYİM, VUR DE VURDURAYIM!!!1

8
12
yanıtYanıtla
sezoş:

vur de vurayım yazmalıydın hahahahahaha

yanıt13
yanıt2
Tüm 49 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title