Haberler

Alanya Kaymakamı Tanrıseven Sosyal Medyadaki Haberlere İtibar Etmeyin

Alanya Kaymakamı Tanrıseven Sosyal medyadaki haberlere itibar etmeyin Antalya'nın Alanya İlçesi'nde terör olaylarını protesto eden grubun HDP ilçe binasına Türk bayrağı asmasıyla başlayan olayların ardından Kaymakam Hasan Tanrıseven kamu kuruluşları idarecileri ve STK temsilcileriyle toplantı yaptı.

Alanya Kaymakamı Tanrıseven Sosyal medyadaki haberlere itibar etmeyin

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde terör olaylarını protesto eden grubun HDP ilçe binasına Türk bayrağı asmasıyla başlayan olayların ardından Kaymakam Hasan Tanrıseven kamu kuruluşları idarecileri ve STK temsilcileriyle toplantı yaptı.

Kaymakamlık binasında Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ömür Saka, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Naim Tavlı, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, AHEP Rektörü Erol Sayın, Alanya İlçe Müftüsü Mustafa Topal, Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, dernek ve oda başkanlarının yanı sıra STK temsilcileri katıldı. Değerlendirme toplantısının ardından açıklama yapan Kaymakam Hasan Tanrıseven, Dün yaşanan olaylarda 1 polis memuru ve 3 vatandaş yaralanmış ve ayakta tedavilerinin ardından taburcu edilmiş. 5 işyerinde de maddi hasar meydana gelmiştir. Gözaltına alınan 33 kişi işlemlerinin ardından savcılık talimatıyla serbest bırakıldı dedi. Kaymakam Tanrıseven sosyal medyada yer alan asılsız haberlere itibar edilmemesi gerektiğini söyledi. Toplantının ardından yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi

Bir yürüyüşte belirlenmiş program ve güzergahın dışına çıkılmış, akabinde toplaşma ve karışıklık oluşmuş, iç ve dış basına da yansımış olan istenmeyen olaylar ortaya çıkınca güvenlik güçlerimizce müdahalede bulunulmuştur. Örgütlü kesimlerin destek vermediği bilinen spontane organize olmuş bu eylemliliğe emniyet birimlerimiz merkezi ve yerel yönetim kurumlarımız ile sivil toplum kuruluşlarımız hoşgörü çerçevesinde azami hassasiyetle yaklaşmışlardır. Samimi olduğuna ve son günlerde yaşadığımız üzücü olaylarda mağdur olan vatandaşlarımızın hassasiyetlerini temsil ettiğine inanmadığımız ve şehrimize zarar verecek olan bu tür olaylara karşı olduğumuzu, ilçemizde egemen olan barış ve huzur ortamına tehdit oluşturacak, masumiyet sınırlarını aşıp tahriklere yol açabilecek benzeri eylemlere karşı alınacak tüm önlemleri desteklediğimizi kamuoyu ile paylaşıyoruz.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Adem Murat Yücel Mustafa Topal Erol Sayın Alanya Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

Bülent Ecevit AKPtükenmiştirMobil-IOS:

Alanya PKK dolu kaymakam oba mahmutlar dimçayı hacet PKK ya par toplayıp haraç alıyorlar senin haberin varmı

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title