Haberler

Aladağlarda İleri Kaya Eğitimi Gerçekleştirildi

Türkiye Dağcılık Federasyonu Ankara Doğa Sporları Grubu, Niğde Aladağlar mevkiinde bölgesel yaz ileri kaya eğitimi faaliyetini gerçekleştirdi.

Türkiye Dağcılık Federasyonu Ankara Doğa Sporları Grubu, Niğde Aladağlar mevkiinde bölgesel yaz ileri kaya eğitimi faaliyetini gerçekleştirdi. Korkut Güven nezaretindeki eğitime 2 antrenör ve 22 sporcunu katıldı.

Niğde Dağcılık İl temsilcisi Yusuf Biltekin, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Harun Turhan'ı makamında ziyaret etti.

Niğde Dağcılık İl temsilcisi Yusuf Biltekin, dağcılara zaman zaman ileri kaya eğitimi verdiklerini bu eğitimlerini Demirkazık Karamık Vadisinde gerçekleştirdiklerini ifade ederek, eğitimlerin belli periyotlar halinde sporculara verilerek ilimizde ve ülkemizde dağcı yetiştirdiklerini söyledi.

Niğde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Harun Turhan ise İl Müdürlüğü bünyesinde bütün spor dalları gibi dağcılık sporuna da önem verdiklerini belirtti.

Turhan,

Aladağlar'da ulusal ve uluslararası faaliyetlerin yapılmasının, bölgeye ve bölge ekonomisine fayda sağladığını da

sözlerini ekledi. - NİĞDE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Dağcılık Federasyonu Harun Turhan Aladağlar Niğde Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title