Haberler

3 Çocuk Babası Adam, Alacaklısından Helallik İsteyip İntihar Etti

Güncelleme:

Mardin'de yaşayan 3 çocuk babası adam, borçlu olduğu kişiyi arayıp, "Hakkını helal et, borcumu ödeyemiyorum." dedikten sonra intihar etti.

Mardin'in Nusaybin ilçesinde, Serdal A., borçlu olduğu kişiyi cep telefonu ile arayıp, "Hakkını helal et, borcumu ödeyemiyorum" dedikten sonra pompalı tüfekle yaşamına son verdi.

ALACAKLISINI ARAYIP HELALLİK İSTEDİ

Nusaybin ilçe merkezinde oturan Kalecik köyünde de bahçesi olan evli ve 3 çocuk babası Serdal A., borçlu olduğu adı açıklanmayan bir kişiyi cep telefonu ile aradı. Serdal A., iddiaya göre, bu kişiye "Hakkını helal et, borcunu ödeyemiyorum. İntihar edeceğim." dedikten sonra telefonu kapattı. Alacaklı olan kişi, defalarca aradığı Serdal A.'ya ulaşamadı, bunun üzerin yakınlarına haber verdi.

SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Kalecik köyündeki bahçeye giden yakınları, Serdal A.'yı yerde kanlar içerisinde buldu. Nusaybin Devlet Hastanesi'ne getirilen Serdal A.'nın hayatını kaybettiği tespit edildi. Serdal A.'nın cenazesi, otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırılırken, olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Cep Telefonu Nusaybin Mardin 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (30)

Adaman:

Allah sonumuzu hayır etsin ülkenin durumu çok vahim.dini kullanarak halkı kandıran zihniyetlerin yönettiği ülkemiz gittikçe karanlığa gömülüyor.etfiyatlarinin artması rfah sevyemizin yüksek olduğunu söyleyen zihniyetten ne baklanir

130
3
yanıtYanıtla
tc vatandaşı:

milletimizi ne duruma düşürdüler

100
2
yanıtYanıtla
Adnan:

Gururuna yedirememiştir Çare aramış bahane değil olmayınacda kendini yok etmiştir Herşey Ateş pahası bu nasıl indirim bitmeyen yalanlar

87
1
yanıtYanıtla
mardan:

Hayret bu sefer psikolojik sorunları vardı o yüzden intihar etti diyip olayı örtbas etmemişler yada öyle yazmayımı unuttular acaba

65
0
yanıtYanıtla
mrt:

mübarek topraklara gitmişsin ama boş gitmişsin o manevi duyguyu alamamışsın Allah cc taksiratını affetsin ne diyelim

16
29
yanıtYanıtla
gazi sezer:

hac resimlerin var. . allah kabul etsin inançlı birisin belli. . AMA. . intiharın dinimizdeki vebalini bilmiyor musun.

33
3
yanıtYanıtla
kim ki:

tamam da hacda çekilmiş fotoları neden verilmiş haberde ayıp denen bir şey var kardeşim, Allah affetsin

27
1
yanıtYanıtla
ANTUAN:

UMREYE GİTMEYE PARA VAR BORÇ ÖDEMEYE YOK. OH NE ALA.

4
23
yanıtYanıtla
malumkız:

Yazık insanlar borcunu ödeyemediği için intihar ediyor kimisi lüks bir yaşam sürüyor Adaletin bumu Türkiye 2 maaşla ben bile zor geçiniyorum asgari ücret çok az. bi kazak olmuş 70 lira bi salça olmuş 7, 25 kuruş ev kirası aldı başını gitti ev sahibi olmak desen hayal ve Tüm Türkiyeyi sattınız özelleştirdiniz ya hırsız olacağız yada canımıza kıyacağız bu gidişle. . .

25
2
yanıtYanıtla
Yorumsuz:

Allah herkese yardım etsın kımseyıde darda bırakmasın ve bunaltmasın allah herkesın yar ve yardımcısı olsun

20
0
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title