Haberler

Borcu yüzünden intihara kalkışan kadın isyan etti: O para buraya gelecek

Güncelleme:

Adana'da tefeciden aldığı 22 bin lirayı borç olarak verdiği arkadaşından geri alamadığını iddia eden genç kadın, tefeciye borcunu geri ödeyemediği için sulama kanalı kıyısında intihara kalkıştı.

Adana'da bir kadın tefeciden aldığı 22 bin TL'yi borç verdiği kişiden geri alamayınca sulama kanalına atlayıp canına kıymak istedi. Polis ve çarşı mahalle bekçileri kadını sulama kanalına atlayacağı sırada yakalayarak kurtardı.

Olay, Seyhan ilçesine bağlı Sümer Mahallesi'nde cadde üzerinde bulunan DSİ'e ait sulama kanalında meydana geldi. İddiaya göre, Kezban S., tefeciden 22 bin TL para alarak bir arkadaşına verdi. Daha sonra Kezban S., arkadaşına verdiği 22 bin TL'yi alamayınca intihara kalkıştı.

" O PARA GELECEK, PARAMI İSTİYORUM"

Sulama kanalına atlayarak canına kıymak isteyen Kezban S. kendisini ikna etmeye çalışan polislere, "Benim param gelecek. O para gelecek, paramı istiyorum." diyerek ağladı. Yaklaşık 1 saat süren ikna çalışmaları sırasında Kezban S., parayı borç verdiği kişiler için "Bunlarda vicdan yok" diye ağlamaya devam etti.

SON ANDA YAKALADILAR

Bu sırada bölgeye tedbir amaçlı itfaiye ekipleri gönderildi. Bir saatlik ikna çalışmaları sonuç vermezken Kezban S. suya atlayacağı sırada polis ve çarşı mahalle bekçileri tarafından kurtarıldı.

İşte olay yerinden kareler;

Arkadaşı için tefeciden aldığı borcu geri ödeyemeyen kadın intihara kalkıştı

Arkadaşı için tefeciden aldığı borcu geri ödeyemeyen kadın intihara kalkıştı

Arkadaşı için tefeciden aldığı borcu geri ödeyemeyen kadın ''Tefeciler kafama silah dayadı'' diyerek intihara kalkıştı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (13)

misafir:

siz siz olun kimseye borc para vermeyin, geri almanin mümkünati yoktur.

38
6
yanıtYanıtla
.....gerisi yalan ağlar:

veripde kötü olacağınıza vermeden kötü olun size gülerek gelen çok candan davranan hatır soranlar bilinki borç para isteyecek hemen tavrınızı gardınızı alın işler kötü ya moralim bozuk coronoyu bahane edin şuraya buraya borcum var ödeyemedim gibi ondan borç isteme hamlesi gelmeden ona söyleme fırsatı vermeden dert yanmaya başlayın benim gibi yoksa sonradan ananız ağlar katil bile olabilirsiniz ne gereği var ? çok eskiden borç vede kefillkten çok canım yanmıştır ! hele şimdiki zaman daha beter

yanıt3
yanıt0
SEFO:

ARKADAŞ YAŞIM 58 HİÇ KİMSEYE GÜVENME HERKESE MESAFELİ OL KESİNLİKLE KEFİL OLMA BORC HİÇ BİRŞEY VERME ADAMIN İŞİ BİTER DOSTLUKTA BİTER

yanıt5
yanıt0
ADANALI:

Adana gayet kibardır pek olay vukaat sevmezler bu görüntüler nasıl olmuş hayret. . . onlar tartışılırken bile sizli bizli tartışırlar pek olay olmaz adanada bunlar muferit olaylar

5
6
yanıtYanıtla
kadirin tarzı:

Nalan söylüyorsun

yanıt0
yanıt0
MUZAFFER A.:

BEN YÜREĞİMİ VERDİM GERİ ALAMADIM . . ŞU AN YÜREKSİZ HALDE PERİŞANIM . . ÜSTÜNE ÜSTLÜK BENİ TERK ETTİ. . . . SİZ SİZ OLUN YÜREĞİNİZİ KİMSEYE KAPTIRMAYIN. .

3
8
yanıtYanıtla
Eleman:

Muzaffercim yuregini vermeyeceksin zaten. Sevgini vereceksin, oda severse sever, sevmezse bir baskasi sever elbet, bukadar basit. Yuregini verdigin degil, sevgini hak edeni sevip sayacaksin.

yanıt1
yanıt1
Adanalı:

Vatandaş bunalımda çaresi sandıga gidip yukardakilere hadlerini bildirmektir.

yanıt2
yanıt3
Abdülaziz hüseyin:

Ey Allahsız vicdansız paraya tapanlar ya bu dünyada kul haklarını ödersiniz ödeseniz bile insanlara yaptığınız eziyetin hesabını ahirette verirsiniz .

7
0
yanıtYanıtla
MARAŞLI ÖMER:

ESKİLER DER Kİ:BİR İNSANI TANIMAK İSTİYORSAN YA PARA VERECEKSİNYADA O KİŞİYE MEVKİİ VERECEKSİN. . . İŞTE O ZAMAN GERÇEK YÜZÜNÜ GÖRÜRSÜN O İNSANIN. . .

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title