Haberler

Aksaray Düğün Yolundaki Trafik Kazasında Ölen İki Arkadaş Toprağa Verildi

Aksaray'da düğüne gelen davetlileri karşıladıktan sonra dönerken iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitiren Mustafa Tüzün (25) ve Mustafa Dağdelen (25) memleketleri Yenikent Beldesi'nde toprağa verildi.

Aksaray'da düğüne gelen davetlileri karşıladıktan sonra dönerken iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitiren Mustafa Tüzün (25) ve Mustafa Dağdelen (25) memleketleri Yenikent Beldesi'nde toprağa verildi. Dün akşam meydana gelen trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybetmiş, damadın arkadaşları olan 3'ü teğmen 4 kişi de yaralanmıştı.

DAMADIN TEĞMEN ARKADAŞLARINI KARŞILAMAYA GİTMİŞLERDİ

Kaza, dün saat 21.30 sıralarında merkeze bağlı Yenikent Beldesi'nde meydana geldi. Balıkesir'de teğmen olarak görev yapan 25 yaşındaki Osman Çeliker düğünü için beldeye gelen arkadaşlarını karşılaması için Mustafa Tüzün (25) ve Mustafa Dağdelen'i (25) otomobil ile Konya yoluna gönderdi. Damadın silah arkadaşları Teğmen Uğur Akdağlı (27), Teğmen Ahmet Dinç Akdağlı (30) ve Teğmen Recep Demirsoy'u aldıktan sonra 68 KS 528 plakalı otomobili ile beldeye doğru yola çıkan Mustafa Tüzün belde yakınlarında direksiyon kontrolünü yitirdi. Karşı yönden gelen Celil İlik (51) idaresindeki 06 TNM 07 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı.

3 KİŞİ ÖLDÜ

Kaza sonrası sürücü Mustafa Tüzün, Mustafa Dağdelen, damadın silah arkadaşları Uğur Akdağlı, Ahmet Dinç, Recep Demirsoy ile diğer otomobilin sürücüsü Celil İlik ile eşi Rufiye İlik (50) yaralandı. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından Aksaray Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ağır yaralı Rufiye İlik, Mustafa Tüzün ve Mustafa Dağdelen hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

İKİ ARKADAŞ TOPRAĞA VERİLDİ

Damadın arkadaşları olan Tüzün ve Dağdelen bugün Yenikent Beldesi'nde kılınan cenaze namazının ardından belde mezarlığında toprağa verildi. Hakem olduğu öğrenilen Mustafa Dağdelen için Türkiye Futbol Federasyonu da (TFF), resmi internet sitesinde baş sağlığı mesajı yayınladı. TFF'nin resmi internet sitesinde yer alan başsağlığı mesajında, "Aksaray ili bölgesel yardımcı hakemi Mustafa Dağdelen, merkeze bağlı Yenikent kasabasında trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. Merhum Mustafa Dağdelen'e Allah'tan rahmet, ailesi ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz" ifadeleri kullanıldı. Kazada yaşamını yitiren Rufiye İlik'in de bugün beldede toprağa verileceği öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Dinç Balıkesir Yenikent Aksaray Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar? Son seçim anketi! Bu pazar seçim olsa hangi parti yüzde kaç oy alır? Manchester United Sheffield United maçı CANLI izle! 24 Nisan MANU Sheffield United maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Toz taşınımı nedir, ne zaman olacak? Toz taşınımı hangi illerde olacak? Muharrem ayı ne zaman 2024? Aziz Yıldırım aday mı 2024? Taraftarlar Aziz Yıldırım'ın aday olması için binlerce paylaşım yaptı Everton Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Everton Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title