Haberler

Akıncı oyuncuları kimler? Akıncı dizisi ne zaman başlıyor? Akıncı dizisi yönetmeni kim, nerede çekiliyor? Akıncı dizisi ATV fragmanı!

Güncelleme:

Merakla beklenen Akıncı dizisi fragmanının yayınlanmasıyla ilgiyi yeniden topladı. Akıncı dizisi nerede çekiliyor? Akıncı dizisi oyuncuları kimler? gibi soruların cevaplarını sizler için derledik.

Akıncı dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. Dizide yer alan oyuncular ve konu çok ilgi toplarken, dizinin nerede çekildiği de çok merak edildi.

NTC Medya tarafından ATV için hazırlanan Akıncı dizisinin başrollerinde genç ve başarılı isimler yer alıyor. Dizinin türü ise fantastik macera olarak açıklandı. Dizinin yönetmen koltuğunda Veli Çelik oturuyor,

AKINCI DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Akıncı dizisinin konusu, Fatih isimli korkusuz bir gencin başından geçen heyecanlı olayları temel almaktadır. 30'lu yaşlarının başında olan genç, aşka inanmasa da onu aşka inandıracak olan bir kız ile tanışıyor. Fatih'in tanıştığı güzel kız düşüncelerini ve aşka karşı olan bakışını değiştirir. İkili arasında duygusal, heyecanlı, entrikalı olaylar yaşanmaya başlar.

Başrolde yer alan Şükrü Özyıldız, ATV'de ekrana gelecek olan Akıncı dizisinde modern bir süper kahramana hayat verecek.

AKINCI NEREDE ÇEKİLİYOR?

Atv ekranlarına gelecek olan dizinin çekimleri özel bir platoda gerçekleşmektedir. Bunun yanı sıra başta Kuzguncuk olmak üzere İstanbul'un tarihi semtlerinde de çekimler yapılacak.

Akıncı oyuncuları kimler? Akıncı dizisi ne zaman başlıyor? Akıncı dizisi yönetmeni kim, nerede çekiliyor? Akıncı dizisi ATV fragmanı!

AKINCI DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Dizinin ne zaman başlayacağı ise henüz kesinleşmedi.

AKINCI DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Şükrü Özyıldız

Büşra Develi

Yıldıray Şahinler

Berrin Arısoy

Ayça Erturan

Deren Talu

Tolga Tekin

Didem İnselel

Sermet Yeşil

Serhan Onat

Ercü Turan

Savaş Alp Başar

Şerafettin Alakent

Berrak Kuş

Atakan Hoşgören

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Fatih Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (8)

Pretty Gırl:

Dızıde AKINCI rolünü FATIH DOĞAN canlandırsın. O zaman dızı harıkaaa olur. Herkes tarafından ızlenır

0
0
yanıtYanıtla
Yusuf bayhan:

Ben kertenkele de akıncı karekterini çok seviyordum ve hiç bitmesin istiyodum kertenkeleden sonra bu dizinin çıkması çok sevindim allah utandırmasın

0
0
yanıtYanıtla
tez:

vay çok iyi kadro

0
0
yanıtYanıtla
yase:

çok iyi bir konuya benziyor

0
0
yanıtYanıtla
hazal:

yine bir sürü dizi başlıyor

0
0
yanıtYanıtla
herr fols:

akıncı dizisi kertenkele gibi bişi olsun

0
0
yanıtYanıtla
Pretty Gırl:

Başrolde Fatih Doğan olsun. Akıncı karakterı ona super yakışıyor

0
0
yanıtYanıtla
Aleyna:

Umarim bu dizi bir zamanlarda çukurova nin yerine gelmez

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title