Haberler

    Akıllara O Sözler Geldi! 'Hagi ve Ribery Bize Gelmek İstedi'

    FutbolArena - Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın, Ocak ayı Divan Kurulu toplantısında özellikle Beşiktaşlı futbolculardan özellikle Ricardo Quaresma hakkı "Beşiktaş'tan bize gelmek isteyen futbolcular var sözleri akıllara geçmiş yıllarda yaptığı açıklamaları getirdi.

    FutbolArena - Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın, Ocak ayı Divan Kurulu toplantısında özellikle Beşiktaşlı futbolculardan özellikle Ricardo Quaresma hakkı "Beşiktaş'tan bize gelmek isteyen futbolcular var sözleri akıllara geçmiş yıllarda yaptığı açıklamaları getirdi. Aziz Yıldırım'ın Ribery ve Hagi'nin Fenerrbahçe'ye gelmek istedi sözleri

    Aziz Yıldırım'ın 2015 yılında Habertürk'te Faik sunduğu programda Galatasaray'ın eski futbolcuları Hagi ve Ribery hakkında yaptığı açıklamalar yine o dönem gündeme damga vurmuştu.

    "NELER SÖYLEMİŞTİ?"

    Aziz Yıldırım, "Onlar da geliyordu. O yıllarda hepsi gelmek istedi. Herkes yaşıyor. İstiyorlarsa yalanlasınlar yani. Ribery. Menajeri bizim biraderin yazahanesine geldi. Bana telefon etti. Böyle böyle gelmek istiyor dedi. Hayır dedim. Özhan Canaydın'dan dolayı almayacağız. Galatasaray'a ayıp olur diye almadık. Ben dedikoduyu sevmem. Gerçekler neyse onu söylerim. Hagi de zamanında Fenerbahçe'ye gelmek istiyorum demişti ama biz istemedik." ifadelerini kullanmıştı.

    "BEŞİKTAŞ'TAN BİZE GELMEK İSTEYEN FUTBOLCULAR VAR"

    "QUARESMA BİZE GELMEK İSTEDİ"

    "Beşiktaş'tan bize gelmek isteyen oyuncular var şu an. Quaresma'nın avukatı bizi aradı, gelmek istediğini söyledi. Quaresma, Fenerbahçe'ye transfer olmak istedi. Neymiş şartları dedik. Şu anda teklifi elimizde. Ama almayacağım, bilsinler. Başka oyuncular da gelmek istiyor. Sözleşmesi bitince buraya gelmek isteyenler var. İsterlerse hepsinin ismini açıklarım."

    "JOSE SOSA İLE ANLAŞTIK AMA..."

    "Jose Sosa ile gidip görüştük ve kulübüyle de anlaştık. Fakat oyuncu, Milan'da kendini kanıtlamak istediğini söyledi. Terör yüzünden gelmiyor iddiası doğru değil. Beşiktaş'tan iyi ayrılmadığı için bu haberleri Beşiktaş'ın çıkardığını bize söyledi. Yani Sosa terör yüzünden gelmemezlik yapmadı."

    Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye Quaresma transfer göndermesi

    Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın Ricardo Quaresma'nın sarı lacivertli takıma transfer olmak için kendilerine haber yolladığını açıklamasının ardından siyah beyazlılardan ilk tepki geldi.

    Beşiktaş Kulübü İletişim Danışmanı Rıdvan Akar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Aziz Yıldırım'a göndermede bulundu. Rıdvan Akar paylaşımında, "Ben Quaresma'nın kimseye küfrettiğini duymadım. Almazlar" dedi.

    Kaynak: Futbolarena.com / Spor

    Aziz Yıldırım Fenerbahçe Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title