Haberler

Akaryakıt Tankeri Kazası Güvenlik Kamerasında

Aydın'da, 3 kişinin hayatını kaybettiği 5 kişinin de yaralandığı akaryakıt yüklü tankerin iki otomobile çarpmasına ilişkin kazanın, yakındaki iş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri ortaya çıktı.

Aydın'da, 3 kişinin hayatını kaybettiği 5 kişinin de yaralandığı akaryakıt yüklü tankerin iki otomobile çarpmasına ilişkin kazanın, yakındaki iş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri ortaya çıktı.

Aydın- Muğla karayolunun Çakırbeyli kavşağında 17 Aralık'ta yaşanan kaza, bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildiği belirlendi.

Görüntülerde, Ünal Akbal yönetimindeki 09 LF 414 plakalı akaryakıt yüklü tanker, Muğla yönüne giderken anayola çıkan Ahmet Çoban'ın kullandığı 45 RA 1161 plakalı otomobile çarparak karşı şeride geçmesinin ardından kameraların açısına giriyor.

Karşı yönden gelen Saygın Gümüştaş idaresindeki 09 JC 693 plakalı otomobile çarpan tanker alev alırken yolda seyreden bir başka otomobilin son anda kazaya karışmaktan kurtulduğu dikkati çekiyor. Alevler bir anda büyüyerek ortalığı yoğun bir dumanın kapladığı görülen kayıtta, kazayı gören vatandaşların da yardıma gelmesi, olay yerine ulaşan sağlık ve itfaiye ekiplerinin de müdahalesi görülüyor.

Kaza

Aydın Muğla karayolu Çakırbeyli kavşağında 17 Aralık'ta, Ünal Akbal yönetimindeki 09 LF 414 plakalı akaryakıt yüklü tanker, Ahmet Çoban'ın kullandığı 45 RA 1161 plakalı otomobil ile karşı şeritten gelen Saygın Gümüştaş idaresindeki 09 JC 693 plakalı otomobile çarparak alev almıştı.

Kazada sürücü Çoban ile aynı otomobildeki Mustafa Kara ve İhsan Çemen hayatını kaybetmiş, tanker şoförü Akbal ile diğer otomobildeki sürücü Gümüştaş, Süslem Karayel, Güldünya Çelebi, Hülya Özlem yaralanmıştı.

Tedavisinin ardından gözaltına alınan tanker şoförü, sevk edildiği adliyede tutuklanmıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Ahmet Çoban Muğla Aydın 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title