Haberler

AK Partili Şahin Tin, Buldanlılarla buluştu

Güncelleme:

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Buldan ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Buldan ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Millet olarak birlik ve beraberlik ruhuyla hareket edip her zorluğun üstesinden gelmeyi başardıklarını söyleyen Tin, "Biz gücümüzü milletimizden alıyoruz" dedi.

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Buldan ilçesinde ziyaret ve temaslarda bulundu, vatandaşlarla buluşup sohbet etti. AK Parti ilçe binası ile Buldan Belediyesini ziyaret eden ardından esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Milletvekili Şahin Tin ziyareti kapsamında yangın afetine maruz kalan Türlübey ve Karaköy'de vatandaşlarla buluştu. Milletvekili Şahin Tin'e Buldan ilçe koordinatörü Ömer Karaca, Buldan ilçe Başkanı Naci Çomuk, Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, İlçe Kadın ve Gençlik Kolu Başkanları eşlik etti.

"Teşkilatımızın azmi ve heyecanı güç veriyor"

Buldan ilçesinde ilk durağı, AK Parti Buldan İlçe Başkanlığı olan Milletvekili Şahin Tin, burada partililerle bir araya geldi. Şahin Tin; "Buldan ilçemizde davamızın sancağını taşıyan siz fedakar mensuplarımıza şükranlarımı sunuyorum. Millete hizmet yolunda gece gündüz demeden fedakarca ve gayretle mücadele ediyorsunuz. Memleket sevdalısı siz dava ve yol arkadaşlarımız ile yol yürümek bizlere güven veriyor. Teşkilatımızın enerjisi, heyecanı ve azmi her daim güç veriyor" dedi.

"Ecdadımıza verdiğimiz sözü tutuyoruz"

İlçe esnafını ziyaret eden ve meydandaki vatandaşlarla sohbet eden Milletvekili Şahin Tin; "Buldan ilçemizin sokaklarını adım adım dolaşıyoruz, esnaflarımızla ve vatandaşlarımızla sohbet ediyor, gönüllerdeki yerimizi tazeliyoruz. Güçlü Türkiye vizyonunu başarıyla geleceğe taşımak, güzel günlere ulaştırmak ecdadımıza sözümüz. Millete hizmet yolculuğumuzu kararlılıkla sürdürüyoruz. AK Parti ile Türkiye, başta demokrasi ve kalkınma olmak üzere her alanında büyük mücadeleler verdi, önemli mesafeler kat ettik. Tarihe not düşen icraatlarımızla milletimizin beklentilerini cevaplamaya kararlılıkla devam ediyoruz. Partimizin en büyük gücü ve başarısı milletimizle birlikte omuz omuza yol yürüyor olmasıdır. En zor zamanda bile birlik, beraberlik ve kardeşliğimizi muhafaza etmemiz geleceğe olan inancımızı ve güvenimizi ayakta tutuyor" dedi.

"Her zorluğun üstesinden geliyoruz"

Orman yangınından etkilenen Buldan Türlübey ve Karaköy Mahallelerini de ziyaret eden ve vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Şahin Tin; "Türlübey ve Karaköy Mahallelerimizi ziyaret ettik. Vatandaşlarımız ile bir araya gelerek onları dinledik, misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum. Millet olarak her türlü zorluğun üstesinden gelmeyi başarıyoruz. İhtiyacımız olan tek şey birlik ve beraberlik ruhudur. Sabırla, azimle ve emekle güçlü yürüyüşümüzü sürdürüyoruz. Rabbim cennet vatanımızı her türlü afetten korusun, böyle acılar yaşatmasın" dedi. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Milletvekili Şahin TİN Hisarcık Buldan Haberler

Bakmadan Geçme

22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title