Haberler

AK Parti Yıl Sonu İstişare ve Değerlendirme Toplantısı

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Yıl Sonu İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'na katıldı.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Yıl Sonu İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'na katıldı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Afyonkarahisar'da bir otelde düzenlenen toplantıda 2019 seçimi öncesi genel değerlendirmeler yapıldı.

Toçoğlu, burada yaptığı konuşmada, birlik ve beraberlik içerisinde, kardeşlik duygusuyla, ilkelerinden taviz vermeden hizmeti sürdüreceklerini ve siyasetin çerçevesini ahlakın belirlediğini söyledi.

AK Parti'nin 2002 yılında kurulduğunda ülkede devrim niteliğinde kararlar alarak geleceğe yönelik önemli adımları attıklarını belirten Toçoğlu, şunları kaydetti:

"Önümüzde çok ciddi bir seçim süreci var. Ülkemizde son yıllarda yaşanan olaylar göz önüne aldığında hiç de sıradan bir seçim süreci olmadığının farkına varabilirsiniz. Bu sebeple hep birlikte daha fazla çalışmalıyız. Sakarya olarak AK Parti'ye her zaman güçlü destek vermiş bir şehiriz. Yaklaşan bu seçim sürecinde her zamankinden daha fazla iyimser olmalıyız. İçimizdeki bütünlüğümüzü koruduğumuz sürece her zaman daha ileri gideceğimizi biliyoruz. Vatandaşımıza hizmet etmek için çok çalışacağız. İnşallah bu dava için beraberce gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz."

AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz da yerel seçimlerin genel seçimi etkileyeceğini ve belediyelere bu konuda çok büyük iş düştüğünü dile getirdi.

Eksik işlerin tamamlanması, yapılan hizmetleri vatandaşlara anlatılması gerektiğini vurgulayan Yavuz, "Belediye başkanlarımız tıpkı hükümetler gibi çok büyük işler başarıyor. Büyükşehir Belediyemiz büyük yatırımlar yapıyor. Teşkilatlarımıza bu yapılan çalışmaların, hizmetlerin tanıtımını yapmak düşüyor. Seçime çok az bir zaman kaldı. Çok çalışmalı ve süreci iyi değerlendirmeliyiz. Cumhurbaşkanımızın bir sözüyle konuşmalarıma son vermek istiyorum, 'Hizmet gereklidir ama yeterli değildir. Aslolan gönül bağları kurmaktır'. Daha iyi gönül bağları kurmayı temenni ediyorum." ifadesini kullandı.

AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç da bu toplantıların birlik, beraberliğe katkı sağladığını, birlikte Sakarya'ya katkı sağlamak için çalıştıklarını ve 2019 seçimlerinden de zaferle çıkacaklarına inandıklarını kaydetti.

Toplantıya, AK Parti Sakarya Milletvekilleri Ayhan Sefer Üstün, Recep Uncuoğlu, İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Demir, ilçe belediye başkanları ile çok sayıda teşkilat üyesi katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Zeki Toçoğlu Ak Parti Sakarya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Prison Break 6. Sezon tanıtımı fake mi? Prison Break 6. Sezonu yayınlanacak mı? Filizlenmiş patates yenir mi? Filizlenmiş patates zararlı mı, yersek ne olur? Filizlenmiş patates zehirler mi? İncirlik Hava Üssü nerede, ne zaman açıldı? İncirlik Hava Üssü kaç yılında kuruldu? İncirlik Hava Üssü kime ait? İncirlik Hava Üssü neden değiştirildi? İncirlik Hava Üssü değiştirilme sebebi ne? İncirlik Üssü neden Ana Jet Üs Komutanlığı oldu? İncirlik Hava Üssü'nün önemi nedir? İncirlik Üssü'nün yeni adı ne? Müge Anlı Duygu Nebioğlu kimdir? Müge Anlı son bölümde ne oldu? 18 Nisan'da programda neler yaşandı? #FAHİŞYEMEĞEBOYKOT || Fahiş yemeğe boykot olayı ne? Boykot ne zaman yapılacak? İncirlik Üssü ismi değişti mi, yeni ismi nedir? İncirlik Üssü'nün adı neden değişti? ASGARİ ÜCRETE ARA ZAM! | Asgari ücrete ara zam yapılacak mı? Temmuz zammı olacak mı? Metin Akpınar hasta mı? Metin Akpınar'ın sağlık durumu nasıl? Enflasyon tek haneye ne zaman düşecek? Bakan Şimşek tarih verdi! CUMARTESİ- PAZAR KAFELERE GİTMEYİN! Sosyal medyada başlatılan boykot ne? Kafeler neden boykot edilecek? Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title