Haberler

AK Parti Yeniceoba ve Kandil'de Çalışmalarını Sürdürüyor

AK Parti Konya’nın Cihanbeyli ilçesine bağlı Yeniceoba ve Kandil beldelerinde seçim çalışmalarına devam ediyor.

AK Parti Konya'nın Cihanbeyli ilçesine bağlı Yeniceoba ve Kandil beldelerinde seçim çalışmalarına devam ediyor.

Seçim çalışmaları kapsamında Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, AK Parti Konya Milletvekili Ayşe Türkmenoğlu, 23. Dönem AK Parti Konya Milletvekilleri Özkan Öksüz, Ali Öztürk, Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Ali Önal, AK Parti Cihanbeyli Belediye Başkan Adayı Mehmet Kale ve parti mensupları Yeniceoba ve Kandil beldelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Yeniceoba'da konuşma yapan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, "Yeniceoba, hizmet bölge merkezi olacak. Bunun altını özellikle çiziyorum. Seçimlerden sonra ilk ziyaret edeceğimiz, ilk planlama yapacağımız bölgedeki beldemiz Yeniceoba olsun" dedi.

Yeniceoba'daki programın tamamlanmasıyla AK Partili heyet Kandil beldesine geçerek Kandilli vatandaşlarla bir araya geldi. Burada yaptığı konuşmada birlik beraberlik mesajları veren Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem, "Okullarda elektronik tahtalar koyuyoruz. Sağlıkta geldiğimiz noktayı biliyorsunuz. Duble yollar, havaalanları, hizmeti anlatmakla bitiremeyiz. Ama bunu anlamayan, geçmişi bilmeyenler olabilir. Biliyoruz ki bu ülkede Kürtçe konuşmak, türkü dinlemek yasaktı. Bugün huzur ortamı var. Biz dilimizi konuşamazsak, kendimizi ifade edemezsek ne anlamı var yaşamanın. Ama Recep Tayyip Erdoğan sayesinde Diyarbakır'da bölgenin büyük insanları çağırıldı ve barış ortamı başlatıldı. Bir yılı aşkındır Allah'a bin şükür şehit gelmiyor. Gelmesin inşallah. Birliğimiz beraberliğimiz daha güçlü olsun" diye konuştu.

23. Dönem AK Parti Konya Milletvekili Özkan Öksüz ise, "Avrupa'daki çocuklarınız size telefon edecekler, 'AK Parti'ye oy vermeyin' diyecekler ve diyorlar. Onlar çok rahat. Onlar güzel yaşıyor. Onların evlerinde kalorifer var, onların sıcak suları akıyor. Sizde bunlar yok. İşte Büyükşehir bunları da size getirecektir" şeklinde konuştu.

Kandil'in sorunlarını bildiklerini ve bu sorunları çözeceklerini belirten AK Parti Cihanbeyli Belediye Başkan Adayı Mehmet Kale ise, "Ben Kandil'in kanalizasyon inşaatının durduğunu biliyorum. İnşallah bunu tamamlayacağız. İçme suyu problemini gidereceğiz. Kandil'in hazine ve mera üzerindeki işgallerini biliyorum. İnşallah ilk işimiz seçimden sonra bu problemleri gidermek olacaktır" ifadelerini kullandı. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kandil Dağı Yeniceoba Ak Parti Konya Yerel Haberler

title