Haberler

AK Parti Vize'de Belediye Başkan Adaylarını Tanıttı

Ak Parti Vize İlçe Teşkilatı Merkez ve Kıyıköy ile Çakıllı Belde Belediye Başkan Adaylarını, parti binasının altında bulunan bir işyerinde yaptığı toplantı ile tanıttı.

Ak Parti Vize İlçe Teşkilatı Merkez ve Kıyıköy ile Çakıllı Belde Belediye Başkan Adaylarını, parti binasının altında bulunan bir işyerinde yaptığı toplantı ile tanıttı.

Belediye Başkanı Aday tanıtım toplantısına Ak Parti İl Başkanı Avukat Ahmet Zeki Kılavuz, Sergen ve Kıyıköy Belde Belediye Başkanları, Belediye Başkan Aday Adayları ve çok sayıda partili katıldı.

Toplantıda Belediye Başkan Adayları, Ak Parti Vize İlçe Başkanı Halil Raif Doğan tarafından tanıtıldı. Doğan, Vize İlçesi Belediye Başkan adayının Mimar Aynur Serin, Kıyıköy Belediye Başkan Adayının Ahmet Bora ve Çakıllı Belediye Başkan Adayının Ahmet Sağlam olduğunu söyledi.

2014 yılı yerel seçimlerinin ülkeye hayırlı olmasını dileyen Doğan, "Vize ilçemizde çok gayretli bir aday adaylığı dönemi yaşadık. Biz Ak Parti ilçe teşkilatı olarak yerel seçimlerin startını bu akşam veriyoruz. Bu geceden itibaren tüm partililerden işten, aştan ve eşten fedakarlık bekliyorum. Hep birlikte çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayarak gece gündüz çalışacağız ve Vize Belediyesini Ak Belediyecilik hizmetleriyle tanıştıracağız" dedi.

Ak Parti Belediye Başkan aday adayları Vehbi Demirtaş ve Yusuf Ziya Tuna ile 2009 yılında aday olan Mehmet Mangır birer konuşma yaparak aday olan Aynur Serin'in her zaman yanında olacaklarını belirterek başarılar dilediler.

"VİZE'DE DEĞİŞİM VE HİZMET ZAMANI"

Ak Parti Vize Belediye Başkan Adayı Aynur Serin 'Vize'de Değişim ve Hizmet Zamanı' olduğunu dile getirerek, "Ak Parti Genel Merkezinin beni kutsal vazifeye layık görerek Vize Belediye Başkan Adayı göstermesinden büyük onur duyuyorum. Beni bu yolda destekleyen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Biz bir yola çıktık ve amacımız, hedefimiz Vize'mize belediyeciliğin özünde ne varsa bunları kusursuzca, ayrımcılık yapmadan, mağduriyet yaşatmadan sunmaktır. Amaçlarımıza ulaşabilmek için doğrulukla, dürüstlükle, fedakarlıkla ve özveriyle çalışacağız. Önümüzdeki günlerde Vize'mize ait hazırlamış olduğumuz projelerimizi ayrıntılı bir şekilde sizlerle paylaşacağız. Sloganımız 'Dürüst, Doğru, Güvenilir, Ayrımcılık Yapmayan Hizmet ve İdare' anlayışı olacaktır. Buna hepinizin önünde söz veriyorum. Sizlerle olmaktan büyük mutluluk ve onur duyuyorum. Yolumuz açık Allah yardımcımız olsun. Katılımınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim" diyekonuştu.

"GELENEĞE DEĞİL, GELECEĞE OY VERELİM"

Ak Parti Kırklareli İl Başkanı Avukat Ahmet Zeki Kılavuz ise ' Geleneğe Değil, Geleceğe Oy Verelim' diyerek şunları kaydetti; "Yerel seçimler öncesinde Vize'de 3 tane aday adayı arkadaşımızın sergiledikleri örnek dayanışma ve çalışma için kendilerine huzurlarınızda teşekkür ederim. Ben inanıyorum ki, bu birlik ve destek ile 30 Mart günü Vize Belediyesi Ak Partili bir belediye haline gelecektir, buna inancım tamdır. Gönül arzu ederdi ki bu akşam sizlere Ak Parti belediyeciliğinin çok farklı bir portföyünü anlatmak ve o şekilde projelerle karşınıza çıkmak. Ancak ne yazık ki bu Ak partinin geliştirmiş ve getirmiş olduğu, Anadolu'nun birçok ilinde ve ilçesinde Ak Partili belediyeler tarafından icra edilen belediyecilik anlayışının ne yazık ki Vize ilçemizde icra edilmediğini üzülerek söylüyoruz. Yani sizler Vize'nin içinde yaşayan insanlarsınız. Biz Vize'ye dönem dönem geliyoruz, ama sadece ana yollardan geçmiyoruz. Şehrin arka sokaklarından da geçiyoruz. Biz Ak Partili belediyelerde artık yol, su, çöp, kanalizasyon bunları söylemekten hicap duyuyoruz. Böyle bir belediye anlayışı kalmadı artık. Yani biz hala milletin geçeceği yolu, kaldırımı batı standartlarında yapmadıysak, biz bu altyapı hizmetlerini ilçemize getirmediysek, siz istediğiniz kadar sessiz şehir deyin. Biz bütün mahallelerinde, sokaklarında inşaat olan sesli bir şehir vaat ediyoruz size, sessiz şehirlerle işimiz yok. Dolayısıyla Ak Parti olarak, Aynur Serin ve ekip arkadaşlarıyla beraber genel idarenin temsilcisi ve sizlerle beraber Vize ilçemizdeki temsilcileri olarak diyorum ki gelin artık 30 Mart'ta genel idare ile beraber yerel idareyi Vize'de birleştirelim. Ben sizlere diyorum ki geleneğe değil, geleceğe oy verelim. Çocuklarımızın istikbaline oy verelim" dedi.

Seçim yükünün partilerin omuzlarında olduğunu kaydeden Kılavuz, "Kırklareli ilimizde 7 ilçe ve 13 belde Belediye Başkan Adayımızdan tek kadın aday Vize'nin adayı Aynur Serin. Sizlerden istediğim önümüzdeki 55 günlük süreci iyi değerlendirerek, Belediye Başkanlığını kazanıp, bu sevinci burada yine beraber yaşamayı arzu ediyor, hepinize saygılar sunuyorum" ifadelerini kaydetti. - KIRKLARELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Zeki Kılavuz Ak Parti Çakıllı Kıyıköy Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title