Haberler

AK Parti ve MHP'li Vekiller Hizmet İçin Sosyal Medyadan Telefon Numaralarını Paylaştı

Güncelleme:

AK Parti'li Gülender Açanal ve MHP'li Cemal Enginyurt, vatandaşların kendilerine ulaşabilmeleri için sosyal medyadan telefon numaralarını paylaştı.

Milliyetçi Hareket Partisi Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Gülender Açanal, sosyal medya platformu Twitter'dan danışmanlarının ve kendilerinin telefon numaralarını paylaştı.

"MEMLEKETİMİZİN EMRİNDE VE HİZMETİNDEDİR"

AK Partili Açanal sosyal medyadan, "Vekil tayin ettiğiniz bendeniz TBMM 3.katta; B-304 Nolu Odada; 0312 420 58 00 nolu makam telefonum ve 0532 225 32 56 nolu şahsi cep telefonumda; memleketimizin ve memleketlimizin emrinde ve hizmetindedir." paylaşımında bulundu.

"HER ZAMAN HİZMETİNİZDEDİRLER"

MHP Milletvekili Enginyurt ise, "Çok kıymetli hemşerilerim ve dostlarım. TBMM çatısı altında size hizmet verecek danışmanlarım ve telefonları şu şekildedir. Serdar Şahin 0(507) 774 52 52 Ali Şenyurt 0(533) 470 23 39 her zaman hizmetinizdedirler." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title