Haberler

AK Parti'nin 14. Sivil Toplum Buluşmaları Osmaniye'de Yapıldı

AK Parti’nin 14. Sivil Toplum Buluşmaları Osmaniye’de yapıldı.

Ak Parti'nin 14. Sivil Toplum Buluşmaları Osmaniye'de yapıldı. "Yeni Türkiye'de Sivil Toplum Buluşmaları" toplantısına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, AK Parti İstanbul Milletvekili Ravza Kavakçı Kan ile Osmaniye'den yüze yakın Sivil Toplum Kuruluşu (STK) temsilcisi katıldı.

Osmaniye Bizim Ev Tesisleri'nde gerçekleşen toplantıya katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, AK Parti İstanbul Milletvekili Ravza Kavakçı Kan, Osmaniye Milletvekilleri Suat Önal ve Mücahit Durmuşoğlu ile AK Parti İl Başkanı Hamza Tor'un da bulunduğu toplantı sivil toplum örgütlerinin temsilcileri tarafından memnuniyetle karşılandı.

"Yeni Türkiye'de siyasi aklın sivil akılla buluşması için sivil toplum örgütlerinin görüşlerine önem veriyoruz" diyen Özdağ, AK Parti'nin en önem verdiği konuların başında sivil inisiyatifin siyasi akılla bir araya gelmesi olduğunu belirtti. Çalıştay'da yeni Anayasa ve devam eden terör sorunlarının yanı sıra Osmaniye'nin yerel sorunları da konuşuldu. Yaklaşık 100 kadar derneğin ve sivil toplum örgütünün davet edildiği toplantıda, söz isteyen tüm STK'lara söz hakkı verildi.

Osmaniye'de faaliyet gösteren STK'ların neredeyse tamamı hükümetin devam eden Suriye ve Güneydoğu politikalarına destek mesajları verdi. Taleplerden biri de Andırın ve Erzin'in Osmaniye'ye bağlanması oldu.

Engellilerin hakları konusunda da AK Parti'nin adımlar attığını ancak yetersiz olduğunun söylenmesi üzerine Özdağ, "Bizim dönemimizde engellimize ve yaşlımıza gerçek anlamda sahip çıkıldı. Daha önce göstermelik yapılan uygulamalar, AK Parti ile gerçek anlamda hayat buldu" dedi. 28 Şubat Mağdurları ile ilgili bir soruya da Özdağ, "28 Şubat'ta mağdur olanların neredeyse tamamının mağduriyetlerini giderdik. Ancak küçük bir kesim kaldı ki onlarla ilgili olarak da bu yıl düzenleme yapıp, 28 Şubat'ın hasarlarını tamamen temizlemek istiyoruz" şeklinde cevap verdi.

Katılımcıların belirttiği sorunları ve görüşleri tek tek not alan Milletvekilleri Selçuk Özdağ ve Ravza Kavakçı, alınan notların sonuç raporunun Başbakan Ahmet Davutoğlu ve partisinin yetkili kurullarına iletileceğini belirtti.

AK Parti Osmaniye İl Başkanı Avukat Hamza Tor ise katılımcılara teşekkür ederek, "Seçimler öncesinde, sivil toplum örgütlerine 'kimi milletvekili olarak görmek istiyorsunuz' sorusunu yönelten tek parti bizim partimizdir. Bu durumun da AK Parti'nin Sivil Toplum Örgütlerine ve katılımcı demokrasiye verdiği önemi gözler önüne seriyor" dedi.

Toplantı sırasında tüm STK temsilcilerine ayrıca bir anket düzenlendi. Ankette, 2023 ve 2053 hedeflerinin yanı sıra yerel sorunlar soruldu. Anket formunu önemsediklerini belirten Özdağ, hazırlanan anket formlarının, çalışmalara esas teşkil edeceğini de belirtti.

Toplantının ardından katılımcılara tek tek teşekkür eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, katılımcılar ve milletvekilleri ile hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi. - OSMANİYE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Selçuk Özdağ Osmaniye AK Parti Politika Haberler

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title