Haberler

AK Parti'li gençlerden Suriyeli sığınmacılara yardım -

AK Parti Ankara Gençlik Kolları Başkanlığı'nca, Türkiye'ye sığınan Suriyeliler için hazırlanan yardım malzemeleri Hatay ve Kilis'e gönderildi.

AK Parti Ankara Gençlik Kolları Başkanlığı'nca, Türkiye'ye sığınan Suriyeliler için hazırlanan yardım malzemeleri Hatay ve Kilis'e gönderildi.

AK Parti Ankara Gençlik Kolları Başkanlığı'nca düzenlenen, "Sen Üşürsen Ben Uyuyamam" adlı kampanya kapsamında toplanan yaklaşık 50 bin parça giyim malzemesi, AK Parti İl Başkanlığı önünde tıra yüklendi.

AK Parti Ankara Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Alperen Ayar, burada yaptığı açıklamada, ülkelerinde yaşanan olayların ardından Hatay ve Kilis'e sığınan Suriyeliler için yardım kampanyası düzenlediklerini belirtti.

Ayar, 10 bin kadın, 10 bin erkek ve 19 bin çocuk için topladıkları giyim malzemelerini Suriyeli sığınmacılara ulaştıracaklarını ifade eden Ayar, "Soğuk kış aylarında bir nebze de olsa üşümelerini az da olsa engellersek ne mutlu bizlere. Kampanyamıza 'Sen Üşürsen Ben Uyuyamam' adını vermiştik. İlçelerimizle birlikte yoğun bir çalışmayla kısa bir süre içinde yardımlarımızı topladık, yarın da yerine ulaştırmanın mutluluğunu yaşayacağız" diye konuştu.

Açıklamanın ardından, malzemelerin yüklendiği tır yola çıktı.

Kaynak: AA / Güncel

Ak Parti Kilis Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title