Haberler

FETÖ'nün Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik skandal ilanına AK Parti'den sert tepki: İhanetlerine yeni bir sayfa eklediler

Güncelleme:

15 Temmuz'un ardından FETÖ'cülerin sığındığı liman olan ABD'de, terörist organizasyon mensupları, Türkiye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan aleyhindeki çalışmalarını sürdürüyor. New York'un en işlek caddelerinden biri olan Time Square'de yer alan reklam panolarında Erdoğan aleyhinde ilan veren FETÖ'cüler, kara propaganda faaliyetlerini sürdürüyor.

"STOP ERDOĞAN" İLANLARI

New York'ta yer alan elektronik reklam panolarına ilan veren FETÖ'nün ABD'deki platformlarından olan "Silenced Turkey" oluşumu, Türkiye ve Erdoğan düşmanlığında sınır tanımayacak reklam panolarına "Stop Erdoğan" yazılarını yazdırdı. Özellikle ünlü markaların yüzbinlerce dolara reklam verdiği yer olarak bilinen Time Square'de ilan veren FETÖ'cü platform Türkiye ve Erdoğan aleyhinde kara propaganda faaliyetleri gerçekleştirdi.

New York'taki FETÖ terör örgütü mensuplarının Times Meydanı'nda dijital ekrana verdiği reklam hem Amerika'daki hem Türkiye'deki vatandaşlardan sert tepki gördü.

"BU İHANET ŞEBEKESİ TÜRKİYE'Yİ DURDURAMAZ"

Terör örgütünün karalama kampanyasına Twitter üzerinden tepki gösteren AK Parti Sözcüsü Çelik, "FETÖ terör örgütü Türkiye düşmanı, tüm ihanet projelerinin gönüllü kölesidir. FETÖ yöneticileri tıpkı PKK gibi insanlık düşmanı ve Türkiye düşmandır. Bunların Cumhurbaşkanımıza saldırıları milletimize düşman oldukları içindir. Bu ihanet şebekesi Türkiye'yi durduramaz, Cumhurbaşkanımızın kararlı yürüyüşünü durduramaz.

AK Parti Sözcüsü Çelik: 'FETÖ terör örgütü, Türkiye düşmanı bir ihanet şebekesidir'

"İHANETLERİNE YENİ BİR SAYFA DAHA EKLEDİLER"

FETÖ ihanet planlarının önünde en büyük engel olarak Cumhurbaşkanımızı gördüğü için dünyanın her yerinde Erdoğan düşmanlığı yapıyor. FETÖ terör örgütü, Türkiye düşmanı bir ihanet şebekesidir. FETÖ, Türkiye'ye düşmandır, bu nedenle Cumhurbaşkanımıza düşmandır. Bu ihanet şebekesi, New York'ta 'stop Erdoğan' başlıklı yalan dolu ilanlarla Sn. Cumhurbaşkanımızı hedef alarak ihanetlerine yeni bir sayfa ekledi" dedi.

AK Parti Sözcüsü Çelik: 'FETÖ terör örgütü, Türkiye düşmanı bir ihanet şebekesidir'

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

AK Parti New York Türkiye Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title