Haberler

AK Parti Kongresinde Pankartlar Osmanlıca Yerine Arapça Yazıldı

Güncelleme:

Kocaeli Başiskele İlçe Kongresi'nde salondaki pankartları Osmanlıca yerine Arapça yazan partilileri Eski Bakan Nihat Ergün uyardı.

AK Parti üyelerinin eski bakan Nihat Ergün'ün de katıldığı kongrede salona astıkları pankartlar Osmanlıca yerine Arapça yazılarla yazıldı. Bu durumu fark eden Ergün "Bu pankartı Osmanlıca yazmaya çalışmışsınız ama pankarttaki yazı Osmanlıca değil, Arapça" dedi.

SALONU PANKARTLARLA DOLDURDULAR

AK Parti'nin Kocaeli Başiskele İlçe Kongresi'nde partililer, kongre salonuna son günlerin tartışmalı konularından biri haline gelen Osmanlıca pankartlarla doldurdu.

PANKARTTAKİ HATAYI BAKAN FARK ETTİ

Ancak partililerin atladığı bir detay vardı. Salona asılan pankartlar, Osmanlıca yerine Arapça yazılmıştı. Salondaki pankartlarda "Gururumuz Osmanlının Torunlarıyız" ve "Kadınsız Bir Siyaset, Kadınsız Bir Demokrasi, Sadece Kadınlar İçin Değil Toplum İçin Eksikliktir" ifadeleri yer aldı. Kürsüye çıkan eski bakan Nihat Ergün, pankartlardaki hatayı fark ederek "Bu pankartı Osmanlıca yazmaya çalışmışsınız ama pankarttaki yazı Osmanlıca değil, Arapça" dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Nihat Ergün Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (38)

Cahilkoyun:

Hani özünü bilmeyenden adam olmazdi. Siz özünüzün ne oldugunu bilmediginiz gibi, özünüz oldugunu iddia ederek osmanlicayi görseniz bile tanimiyorsunuz. Zavalli cahiller. Gülerler halinize:-)))))))

16
1
yanıtYanıtla
MHPmobilWeb@haberler.com:

MHP:Zaten amaçları osmanlıca değil arapçayı bu ülkede zorunlu yapmak bunlar ısınma turları yavaştan yavştan milleti alıştırma çalışmaları

16
1
yanıtYanıtla
TÜRK:

OSMANLI İMPARATORLUĞU yok olmayı dahi göze aldı ama israile bir karış toprak vermedi ama birileri israile 49 yıllığına suriye sınırını vermeye kalktı kimin israile hizmet ettiği açık

13
3
yanıtYanıtla
Abdurrahman yildizMobil-ANDROID:

arap hayranisiniz Yazik size

13
2
yanıtYanıtla
MÜFTÜ:

SEN ADININ MANASINI BiLMIYORSUN HERHALDE, , ama biseyler mirildaniyorsun, , biz arabi degil, HZ-MUHAMMEDI peygamberimizi seviyoruz, o da arabtir. . sözlerine cok dikkat et, yoksa peygamberimizi kendine dariltirsin, . . ???

yanıt2
yanıt2
mehmet:

Peygamberimizin arap olmasının anlamı sıfırdır, hangi milletten olduğunun ne önemi var, ırkın üstünlüğümü var sana göre, salak salak yazmada git biraz kendini geliştir. . .

yanıt1
yanıt0
mustafa:

BU ÜLKE SİZ VE SİZİN GİBİ İKİ YÜZLÜ SAHTEKARLARDAN BIKTI DEFOLUP GİDİN

13
2
yanıtYanıtla
AKİL ADAM:

BUNLARIN ÜLEMALIĞI BU KADAR OLUR. KARŞIDAKİLER HEP KOYUN YA İBRANİCE DE YAZSALAR YUTARLAR SANMIŞLARDIR. . .

13
1
yanıtYanıtla
Meydan:

Cok iyi be:-)))))) AKP lilerin akli bu kadar iste:-))))

11
3
yanıtYanıtla
hakan:

mal sürüsü :) osmanlica ögrenecek :)

12
2
yanıtYanıtla
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title