Haberler

AK Parti Karapınar İlçe Kongresi Yapıldı

AK Parti Karapınar ilçe teşkilatında, Nadi Tartan yeniden başkanlığa seçildi.

AK Parti Karapınar ilçe teşkilatında, Nadi Tartan yeniden başkanlığa seçildi.

AK Parti Karapınar İlçe Başkanlığı 6. Olağan Kongresi. Yeni Belediye Düğün Salonunda yapıldı.

Divan Başkanlığını AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez'in yaptığı kongrede, yönetim kurulu faaliyet raporu ve gelir gider hesap raporları okunarak oy birliği kabul edildi.

Başkanlık görevine yeniden aday olan Nadi Tartan, kongrede yaptığı konuşmada, "Gerek ülke, gerekse ilçe olarak mensubu olduğumuz bu davanın sade bir parti üyeliğinden çok yol arkadaşlığı ve dava birlikteliği olduğunun bilincindeyiz." dedi.

Görevde bulundukları dönem boyunca herkesi kucakladıklarını ve partilerini en iyi şekilde temsil ettiklerini ifade eden Tartan, şunları söyledi:

"15 Temmuz Zaferi bunun en büyük örneğidir. Türkiye tarihinin en karanlık gecelerinden birinde halkın canı pahasına sokağa dökülmesinde bu gönül bağının, sevgi halesinin etkisi apaçık ortadadır. Hizmetlerimizi mağdur edebiyatı ile değil, azimle, kararlılıkla ve ısrarla verilen mücadele ile yaranarak, yalvararak, ezilerek değil dik duran bir kişilikle yol gösteren bir liderin ışığında en doğruyu yapmak için çaba sarf ettik. Bu aşkla yanan meşaleyi bir üç sene daha taşımak benim için de bir onurdur."

Kongrede tek listeyle yapılan seçim sonucunda Tartan, yeniden başkanlığa seçildi.

Tartan başkanlığındaki yeni yönetimde Mustafa Köklüsoy, Muhammet Bilgeç, Mehmet Koçaker, Erol Parlak, İbrahim Şenyiğit,İzzettin Mavi, Sayime Sayman,Mehmet Şakar,Aslı Anakadın Ünal, Gökhan Çavuşoğlu,Şener Gökcan, Muharrem Güngör, Doğan Yücel Sözen ve Ahmet Ersoy yer aldı.

Kaynak: AA / Güncel

Halil Etyemez Karapınar Ak Parti Konya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title