Haberler

AK Parti İzmir'den 'Hoşgörü' Mozaiği

AK Parti İzmir İl Başkanlığı, İzmir’deki inanç önderlerini 16 Kasım Dünya Hoşgörü Günü’nde bir araya getirdi.

AK Parti İzmir İl Başkanlığı, İzmir'deki inanç önderlerini 16 Kasım Dünya Hoşgörü Günü'nde bir araya getirdi.

AK Parti İzmir İl Başkanlığı, 16 Kasım Dünya Hoşgörü Günü nedeniyle İzmir'deki inanç önderlerini bir araya getirdi. AK Parti İzmir İl Sosyal İşler Başkanlığı tarafından İzmir Basmane'de bulunan Yenice Lokantası'nda düzenlenen sabah kahvaltısına AK Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema ve AK Parti İzmir İl Yöneticilerinin yanı sıra, İzmir'deki müftüler, pastörler, papazlar, rahipler, hahamlar ve Alevi dedeleri katıldı.

"ÇOK ÖNEMLİ ADIMLAR ATTIK"

AK Parti'nin her zaman birlik, beraberlik ve hoşgörüyü ön planda tuttuğuna dikkat çeken AK Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema, "Dünya Hoşgörü Günü tüm dünyada yaşayan insanların, insan oldukları için birbirine yaklaşmaları ve bu doğrultuda hayatına şekil vermesindeki noktayı unutmamalı. Böylesi güzel bir günde, inanç toplulukları ile bir araya gelmek beni özellikle AK Partili olarak çok mutlu etti. Farklılıkların zenginliğimiz olduğu anlayışındaki AK Parti'nin farklı inanç gruplarına ait kesimlerle birlikte olduğunu bir kez daha göstermiş olduk. Biz bunu sadece bir birliktelik olarak görmüyoruz. 12 yıl boyunca bu noktada çok önemli adımlar attık. Bundan sonrada bu diyalogların, bireysel hak ve özgürlüklerin insanın önce insan olması için atılması gereken adımların AK Parti tarafından bundan sonra da atılacağından emin olmalarını isterim" diye konuştu.

"KARDEŞLİK SOFRAMIZDA BİR ARAYA GELDİK"

AK Parti İzmir İl Sosyal İşler Başkanı Ali İhsan Şahin de AK Parti'nin hoşgörüye verdiği öneme dikkat çekerek, "16 Kasım Dünya Hoşgörü Günü'nde AK Parti İzmir İl Başkanlığı olarak bir mozaik oluşturduk. İzmir'de yaşayan tüm azınlıkların temsilcileri ile bir araya geldik. Burada pastör de var, papaz da, müftü de, Alevi dedesi de. Hep birlikteyiz. Kardeşlik soframızda bir araya geldik. AK Parti İzmir İl Başkanlığı, Sosyal İşler Başkanlığı olarak bu hoşgörü gününde, günün anlamına ve önemine yakışan bir buluşma düzenledik. Kardeşlik, dostluk içerisinde güzel bir etkinlik düzenlemenin mutluluğu içerisindeyiz" ifadelerini kullandı. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Dünya Hoşgörü Günü Nesrin Ulema Ak Parti İzmir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title