Haberler

AK Parti İstanbul İl Başkanı Temurci: "Milliyetçilik, Hayırcılık Oyunu Oynamak Değildir"

AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, gerçek milliyetçiliğin, sadece elini taşın altına koyarak değil, gerekirse gövdesini de taşın altına koyarak bu ülkeyi ayağa kaldırmak olduğunu belirterek, “Milliyetçilik kaçmak değildir, milliyetçilik hayırcılık oyunu oynamak değildir.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, gerçek milliyetçiliğin, sadece elini taşın altına koyarak değil, gerekirse gövdesini de taşın altına koyarak bu ülkeyi ayağa kaldırmak olduğunu belirterek, "Milliyetçilik kaçmak değildir, milliyetçilik hayırcılık oyunu oynamak değildir. Milliyetçilik her şeyden önce bu ülkenin bütün renklerini sevme işidir" dedi.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci ve AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı İsmail Kahraman, Çekmeköy'de Rizelilerle bir araya geldi. Çekmeköy Rizeliler Derneği tarafından düzenlenen programa Başkan Temurci'nin yanı sıra, 1. Bölge Milletvekili Adayı Mehmet Hüsrev, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ve çok sayıda Rizeli katıldı.

"MİLLİYETÇİLİK HAYIRCILIK OYUNU OYNAMAK DEĞİLDİR"

Gerçek milliyetçiliğin, bu ülkeyi sevmek ve bu ülkeyi baştan başa hizmetlerle donatmak olduğuna inandığını belirten AK Parti İstanbul ile Başkanı Selim Temurci, "Biz 2 gün önce Türksat 4B uydusunu fırlattık. 2 gün önce Kıbrıs'a can suyu projesini başlattık. Ben hassaten bütün kardeşlerimden rica ediyorum. Hangi siyasi partiye oy verirseniz verin, şu anda seçim beyannameleri açıklandı. Öyle bir beyanname açıklandı ki; insanlarımıza şunu söylüyoruz: 13 yıl önce bu ülkeyi ayağa kaldıran ve yürüten biziz. Şu anda bütün milletimizle birlikte, hep birlikte 2023 hedefine nasıl koşacağımızı orada söylüyoruz. Karadeniz'de ne yapacağımızı söylüyoruz. Güneydoğu'da, Doğu'da ne yapacağımızı söylüyoruz. Ülkemizin her tarafını yeniden hangi projelerle donatacağımızı söylüyoruz. Ama çok önemli bir şey söylüyoruz. Diyoruz ki değerli kardeşlerim, söz ancak sözü söyleyene bakılarak inanılan bir şeydir. AK Parti söylediği zaman yapacağını bu millet biliyor" dedi.

AK Parti'nin beyannamesinde yer alan ne varsa yapılacağını vurgulayan Temurci, "Biz bu ülkede 1 Kasım'a doğru giderken, milliyetçiliğin; bu ülke bize ihtiyaç duyduğunda bırakın elimizi, gövdemizi taşın altına koyacak bir irade ile, Mehmet Akif Ersoy'un dediği gibi, 'Ben de varım' diyerek, ayağa kalkma işi olduğunu bu millete yeniden hatırlatıyoruz. Milliyetçilik kaçmak değildir, milliyetçilik hayırcılık oyunu oynamak değildir. Milliyetçilik her şeyden önce bu ülkenin bütün renklerini sevme işidir. CHP'ye oy veren kardeşimle bizim bir sorunumuz yok, MHP'ye oy veren kardeşimle bizim hiçbir sorunumuz yok. Ama biz kendi coğrafyamızda 300 bin insanı öldüren Esad'a katil diyemeyip, buraya dönüp benim Cumhurbaşkanıma, Başbakanıma ve devletime katil diyenlerin yanında duranlara diyoruz ki, 1 Kasım'da en büyük cevabı bu millet size verecektir Allah'ın izni ile" şeklinde konuştu.

"DÜNYA BİR AHTAPOTUN İDARESİ ALTINDADIR"

Programda konuşan AK Parti Milletvekili Adayı İsmail Kahraman ise, dünyanın bir ahtapotun idaresi altında olduğunu söyledi.

AK Parti iktidarları ile Türkiye'de toplumla devletin bütünleştiğini ve bundan dolayı da bazı güçlerin rahatsız olduğunu kaydeden Kahraman, bu ülkeye hizmet eden Adnan Menderes ve Turgut Özal gibi önemli liderlerin etkisiz hale getirildiğini hatırlattı.

Şu anda da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önünün kesilmeye çalışıldığını ifade eden Kahraman, " Türkiye'ye muhtaçlar. Türkiye büyük bir devlet. Uğraşıyorlar bizimle. Suriye olmamızı istiyorlar. Önlerindeki mani Türkiye Cumhuriyetidir, Recep Tayyip Erdoğan'dır, Ahmet Davutoğlu'dur, AK Parti iktidarıdır. Bunu yıkmak istiyorlar. Ellerindeki aletlerle, uzaktan kumandalı piyonlarla olaylar meydana getiriyorlar. Algı operasyonları yapıyorlar. İşte Ankara'daki bombalama, dışarının yaptırdığı bir hadisedir. Ahtapot 6 kollu, vantuzları olan, bulunduğu yerde gizlenmesini bilen bir hayvandır. Dünya bir ahtapotun idaresi altındadır. Onun kollarından biri de işte o hadiseyi yapanlardır. Bir olay olduğunda bunu kimin yaptığını öğrenmek istiyorsanız, bundan kimin istifade ettiğine bakacaksınız. Suruç'ta 7 Haziran öncesi kim o bombadan sorumlu ise, Ankara'daki patlamadaki sorumlu da odur. Ama toplum artık biliyor. Toplum artık rahat rahat kandırılamıyor, inandırılamıyor" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

İsmail Kahraman İstanbul Ak Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title