Haberler

AK Parti İl Başkanı Kadem Mete, yapımı tamamlanan yurt binalarını inceledi

Güncelleme:

AK Parti İl Başkanı Kadem Mete, Menteşe ilçesinde yapımı tamamlanan Kredi ve Yurtlar Kurumu yurt binalarında incelemelerde bulundu.

Mete, incelemelerinin ardından, gazetecilere, hükümetlerince eğitim ve öğretim alanında her yıl olduğu gibi bu yıl da kente önemli yatırımlar yapıldığını söyledi.

Muğla'ya üniversite eğitimi için gelen gençlerin barınma ihtiyaçlarını karşılamak üzere yapılan 4 bin 48 kişilik yurdu incelediklerini belirten Mete, "Şu an itibariyle 2 bin 24 kişilik Turgutreis erkek öğrenci yurdumuzun tüm demirbaşları ve tefrişatı tamamlanmış vaziyette. Su ve kanalizasyon çalışmalarının tamamlanması ile yurdumuz eylül sonunda gençlerimizin hizmetinde olacak. Bunun yanında 2 bin 24 kapasiteli kız öğrenci yurdumuz da geçici kabul aşamasında olup demirbaş ve tefrişat hazırlıkları devam etmektedir." dedi.

Su ve kanalizasyon işlemlerinde yaşanan gecikmeden dolayı Büyükşehir Belediyesini eleştiren Mete, şunları ifade etti:

"Burada bir konuyu özellikle gençlerimizle paylaşmak istiyorum. İlimize gelen gençlerimizin barınması için hükümetimiz yaklaşık 500 milyon lira maliyetle yatırım yapıyor. Demirbaşından tefrişatına kadar gençlerimiz için her şey düşünülüyor. Adeta otel konforunda bir bina yapılıyor. Bu kadar hizmete rağmen Büyükşehir Belediyemiz, sorumluluğunda olan su ve kanalizasyon işini maalesef çözemiyor. Gençlerimizin mağdur olmaması için konu yine Gençlik ve Spor Bakanlığımızın yaptığı ek yatırımla çözülüyor. Muğlalı hemşerilerimizi böylesine güzel bir yapının yanına kurulan paket arıtma tesisini yani Büyükşehir Belediyesinin utanç abidesini görmeye davet ediyorum. Gençlerimizin barınma gibi çok önem taşıyan bir ihtiyacı için hiçbir katkıda bulunmayan, üstelik kendi görevlerini bile yapamayan bir anlayış ile karşı karşıyayız."

Kaynak: AA / Güncel

Yurtlar Kurumu Kadem Mete AK Parti Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title