Haberler

AK Parti Görele'de Yerel Seçim Çalışmalarına Start Verdi

Giresun’un Görele ilçesinde AK Parti Görele Belediye Başkan Adayı Tolga Erener, ilçe seçim bürosunun açılışını yaptı.

Giresun'un Görele ilçesinde AK Parti Görele Belediye Başkan Adayı Tolga Erener, ilçe seçim bürosunun açılışını yaptı.

Açılışa AK Parti Giresun Milletvekili Mehmet Geldi, AK Parti Giresun İl Başkan Yardımcısı ve Giresun Ticaret Borsası Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Demirci, Görele AK Parti Belediye Başkan Adayı Tolga Erener, Görele AK Parti İlçe Başkanı Osman Kasım ile çok sayıda partili katıldı.

Açılışta konuşan Görele AK Parti kurucu başkanı, AK Parti Giresun İl Başkan Yardımcısı ve Giresun Ticaret Borsası Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Demirci "Görele'nin geleceğini çizmek için iktidarın gücünü arkamıza alarak ve başlamış olan yatırımların devamı etmesi için buradayım. AK Partiyi 2001 yılında kurduk 2007'de milletvekili adayı oldum ve milletvekilliğini kaybetmiş olmama rağmen hala inanmış olduğumuz davanın arkasında durmaktayım. 'Bugün ben varım yoksam yokum' demekle siyaset yapılmaz. Siyaset kimsenin tapulu malı değildir. İnsanlar doğarlar yaşarlar ve ölürler önemli olan memlekete hizmet etmektir. Bugün bir arkadaşımız siyasetin içinde aktif olabilir ama yarın bir başka arkadaşına bayrağı devreder. Siyaset bir meslek değil hizmet etme yeridir. Hizmet ancak güçle yapılır gücü olmayan insanların hizmet edebilme imkanı çok zayıftır. Ben bu noktada iktidarın gücünü arkamıza alarak şu anda partimizin aday göstermiş olduğu adayımız Tolga Erener'in yanında devam edeceğim" dedi.

AK Parti Görele Belediye Başkan adayının eski AK Parti ilçe başkanı olan Tolga Erener olduğunu belirten AK Parti Giresun Milletvekili Mehmet Geldi ise " İnşallah 30 Mart 2014 tarihinde sizlerin desteğiyle Görele yeniden güzel bir geleceğe adım atacak. Biz bu mevki ve makamlara geldiysek sizin vekiliniz olarak geldik. Eğer size yük olduysak buradan inmek zorundayız. Bu dönem genel merkezimiz Görele Belediye Başkanımız Sayın Ertuğrul Melikoğlu'na Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından anketler bütün çalışmalar göz önüne alınarak teşekkür etti ve Tolga Erener kardeşimizi bu göreve üst düzey yetkililerin, tümü partililerin, teşkilatın ve kamuoyunun görüşü alınarak bu karar verildi. 2 dönem belediye başkanı olarak hizmet veren Sayın Ertuğrul Melikoğlu'na teşekkür ediyoruz ve inanıyorum ki yaptığı hizmetleri milletimiz hayırla yad edecektir. AK Parti bu dönem Tolga Erener'le milletin hizmetine talip oldu. İnanıyorum ki milletin desteği ile daha güçlü yükselen bir grafikle Görele'ye hizmetleri devam edecek" diye konuştu. - GİRESUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tolga Erener Ak Parti Giresun Görele Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (1)

mecit bektasmecitbektas28@hotmail.com:

başarılar

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title