Haberler

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz: "Artık 'Doğalgaz Bingöl'e Geldi' Diyebiliriz"

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Cevdet Yılmaz'ın sergiyi gezmesi Yılmaz'ın doğalgaz borusunu kaynak etmesi ve Yılmaz'ın konuşması AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz: "Artık 'doğalgaz Bingöl'e geldi' diyebiliriz. Bunun tesisatı, dağıtımı belli bir süreç içinde gerçekleşmiş olacak.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Cevdet Yılmaz'ın sergiyi gezmesi

Yılmaz'ın doğalgaz borusunu kaynak etmesi ve Yılmaz'ın konuşması AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz:

"Artık 'doğalgaz Bingöl'e geldi' diyebiliriz. Bunun tesisatı, dağıtımı belli bir süreç içinde gerçekleşmiş olacak. Hayırlı uğurlu olsun"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Cevdet Yılmaz, "Bingöllümüz uzun zamandır doğalgaz bekliyordu. Artık 'doğalgaz Bingöl'e geldi' diyebiliriz. Bunun tesisatı, dağıtımı belli bir süreç içinde gerçekleşmiş olacak. Hayırlı uğurlu olsun.' dedi.

Bazı temaslarda bulunmak üzere Bingöl'e gelen Yılmaz, İl Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğünce düzenlenen yıl sonu fuarına katıldı.

Burada stantları gezen Yılmaz, vatandaşlarla sohbet ederek, fotoğraf çektirdi.

Yılmaz, daha sonra Bingöl Belediyesi tarafından İnalı Mahallesi'ndeki doğalgaz çalışmaları kapsamında düzenlenen törene katıldı, doğalgaz borusunun ilk kaynağını yaptı.

Cevdet Yılmaz, Bingöllülerin yıllarca hasretle beklediği doğalgaza kavuşmasının sevincini yaşadıklarını belirterek, çalışmaların belediye kontrolünde yürütüldüğünü kaydetti.

Çalışmaların yakın bir zamanda kent geneline yayılacağını aktaran Yılmaz,"Bingöllümüz uzun zamandır doğalgaz bekliyordu. Artık 'doğalgaz Bingöl'e geldi' diyebiliriz. Bunun tesisatı, dağıtımı beli bir süreç içinde gerçekleşmiş olacak. Bingöllümüze, insanımıza hayırlı olsun." diye konuştu.

Doğalgazın hava kirliliğinin önlenmesi konusunda önemli değinen Yılmaz, doğalgazın kullanıldığı kentlerde özellikle kış aylarında hava kalitesinde ciddi iyileşmeler görüldüğüne dikkati çekti.

Kent halkının tüpe göre daha ucuz ve zahmetsiz şekilde bu hizmetten faydalanacağını anlatan Yılmaz, "Birincisi doğalgazla birlikte hava kirliliği ortadan kalkacak. İkincisi ise doğalgaz sadece ısıtmada kullanılmıyor. Aynı zamanda mutfakta, banyoda da kullanılıyor ve çok daha ucuza mal oluyor. Tüp değiştirme zahmetine girmeden hanelerimiz, insanımız bu hizmete de kavuşmuş olacak." ifadesini kullandı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Cevdet YılmazBingöl

Muhabir Abdullah Çelik,Aydın Arık Redaktör Kaan Bozdoğan

Yayınlayan Zübeyde Balcı

Kaynak: AA / Güncel

Cevdet Yılmaz Yılmaz Artık AK Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title