Haberler

AK Parti Gençlik Kolları'nın astığı 6'lı Masa pankartı ilçeyi karıştırdı! CHP suç duyurusunda bulundu

Güncelleme:

Ak Parti Nazilli Gençlik Kolları, Aydın'ın Nazilli ilçesinde bir binaya Millet İttifakı liderlerinin olduğu bir afiş astı. Afişte liderlerin yuvarlak bir masa etrafında toplanmasının karikatürize edilmiş görüntüsünde masanın altında silahlı bir kişi ayrıntısı yer aldı.

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDULAR

Bunun üzerine CHP Aydın Milletvekili ve Adalet Komisyonu üyesi Süleyman Bülbül afişin asıldığı alana giderek açıklama yaptı. Sosyal medya üzerinden de durumu duyuran Bülbül, söz konusu pankartla ilgili suç duyurusunda bulunduklarını açıkladı. Bülbül, "Gider ayak bu milleti daha ne kadar böleceksiniz. Ülkenin yarısından fazlasını temsil eden sayın genel başkanları terörle suçlamak haddinize mi? Bu ucube, akıl dışı, zihniyet çürüklüğünün dışa vurumu olan pankart oradan derhal indirilmelidir" dedi.

İşte o pankart:

AK Parti Gençlik Kolları'nın astığı 6'lı Masa pankartı ilçeyi karıştırdı! CHP suç duyurusunda bulundu

"PROVOKASYON DOLU BİR OLAY YAŞANDI"

Bülbül'ün sosyal medya paylaşımında ise şu ifadeler yer aldı: "Erdoğan'ın Nazilli'de yapacağı miting öncesi yine provokasyon dolu bir olay yaşandı. AKP Nazilli Gençlik Kolları, Altılı Masa'yı terörle suçlayan çirkin bir pankart astı. Bu pankart hakkında Nazilli Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunduk!"

AK Parti Gençlik Kolları'nın astığı pankart ilçeyi karıştırdı! CHP suç duyurusunda bulundu

Gözde Nur Bayar
Haberler.com - Politika

6'lı Masa AK Parti Nazilli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Turgay Şirin kimdir? Memleket Partisi Ardahan Çıldır Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin Kaç yaşında, nereli? Yıldırım Öztuğ kimdir? Memleket Partisi Afyonkarahisar Dazkırı Belediye Başkan Adayı Yıldırım Öztuğ Kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yakaryılmaz kimdir? Memleket Partisi Adıyaman Yaylakonak Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yakaryılmaz Kaç yaşında, nereli? Hayriye Yıldız kimdir? Zafer Partisi Isparta- Atabey Belediye Başkan adayı Hayriye Yıldız kaç yaşında, nereli? Berat Doğan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Aksu Belediye Başkan adayı Berat Doğan kaç yaşında, nereli? Oğuz Emre Gökal kimdir? Zafer Partisi Hatay- Yayladağı Belediye Başkan adayı Oğuz Emre Gökal kaç yaşında, nereli? Akaryakıt fiyatları 3 haneli rakamlara mı çıkıyor? Cumhurbaşkanlığı ne dedi? Suphi Yıldız kimdir? Zafer Partisi Hatay- Samandağ Belediye Başkan adayı Suphi Yıldız kaç yaşında, nereli? Salih Savaşlı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Reyhanlı Belediye Başkan adayı Salih Savaşlı kaç yaşında, nereli? Abdullah Kadayıf kimdir? Zafer Partisi Hatay- Payas Belediye Başkan adayı Abdullah Kadayıf kaç yaşında, nereli? Serhan Yıldırımhan kimdir? Zafer Partisi Hatay- Kırıkhan Belediye Başkan adayı Serhan Yıldırımhan kaç yaşında, nereli? Cengiz Kırgın kimdir? Zafer Partisi Hatay- İskenderun Belediye Başkan adayı Cengiz Kırgın kaç yaşında, nereli? SURİVOR KİM ELENDİ? Survivor All Star 2024 adaya kim veda etti? OY SAYIMINDA İFTAR MOLASI OLACAK MI? YSK iftar arası kararında ne dedi? Vatandaşa yumruk atan Belediye Başkanı kim? Vatandaşa neden yumruk attı?
500

Yorumlar (28)

Vahdettin Bayram:

sen diktatör derken iyiydi ya...iğneyi önce kendine batır bay kemal....

234
218
yanıtYanıtla
Poyraz Karayel:

birazcık delikanlı olun yalan mı

199
125
yanıtYanıtla
Ahmet Aslan:

Aziz Türk Milleti Durmak Yok Yola Devam

246
60
yanıtYanıtla
Hamit Gündoğdu:

AKP ne yaparsan yap, ne çamur atarsan at millet inanmıyor size ve seçime kitlenmis durumda artık size yolun sonu görünüyor. Seçimden sonra herşey güzel olacak ve millet huzura kavuşacak.

95
203
yanıtYanıtla
happy:

yaw he he...

yanıt38
yanıt15
Muhammed Nazif Dusunceli:

Hamît yeter delevere yaptığınız şu seçim gels3de boyunuzun ölçüsünü alıp sussaniz artık sikmaya başladınız

yanıt28
yanıt18
Murtaza Kaya:

herşey çok güzel olacak denildi istanbulun hali ortada mansur ekreme göre çok daha iyi bi zahmet herşey çok güzel olacak deme menfaatin varsa sana çok güzel olacak muhtemelen

yanıt72
yanıt29
Hamit Gündoğdu:

Rumuz Murtaza nemalanma, haksız kazanç sizlerden sorulur lütfen ben ve benim gibi düşünenleri sen ve senin gibiler gibi görme.

yanıt19
yanıt36
ismail bey :

Aday yok. Kim aday olsada sonuçta kukla olacak..Her gün biri çağırıp, fırçalayacak. Ne tarafa dönse kurtaramayacak .. 7 Kocalı hürmüz aranıyor...Huzur bu mu ?

yanıt39
yanıt12
Hüseyin Kaan:

silah doğrultmuyor el uzatıyor, chp de o eli havada bırakmayacağını gösterdi haberlerde. %10 oyu olan partiyi görmezden gelemeyiz dediler ya

195
77
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title