Haberler

AK Parti'den "Yaşlılar Haftası" Etkinliği

AK Parti İl Sosyal Politikalar Başkanlığı tarafından Yaşlılar Haftası dolayısıyla "Büyüklerimize Hürmet Kararımız Evet" programı düzenlendi.

Ak Parti İl Sosyal Politikalar Başkanlığı tarafından Yaşlılar Haftası dolayısıyla "Büyüklerimize Hürmet Kararımız Evet" programı düzenlendi.

Ak Parti İl Sosyal Politikalar Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, programa AK Parti Genel Merkez Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, İl Sosyal Politikalar Başkanı Habibe Çiftçioğlu Başer, İl Yaşlılar Koordinasyon Merkezi (YKM) Başkanı Kamil Çakır, partililer ve çok sayıda yaşlı vatandaş katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından sinevizyon gösterimi yapıldı.

İstanbul Milletvekili Kaynarca, 16 Nisan'ın 'evet'li bir gün olmasını dilediğini anlatarak, "Evet, inşallah öyle güçlü çıksın ki Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi tüm dünya bir titresin. Ümmetin ve insanlığın umudu Türkiye, neler yapacak asıl ondan sonra görecekler. Bu büyük Türkiye'nin ayak sesleridir. Onları korkutan bu yükselişin sesleridir. Onların 'hayır' diyerek engellemeye çalıştığı sadece güçlü Türkiye değildir. Anadolu'dan doğacak güneşin bütün insanlığı ısıtmasını da istemiyorlar." ifadelerini kullandı.

Programda konuşan AK Parti İstanbul İl Sosyal Politikalar Başkanı Başer de yaşlıların tecrübelerinden, bilgilerinden yararlanan bir nesil olarak çalışmalarını sürdürdüklerini vurguladı.

Yaşlıların yol göstericiler olduğuna dikkati çeken Başer, şunları kaydetti:

"Yeni anayasa paketimiz Meclisimizden çıktı, 16 Nisan'da da referanduma gideceğiz. Muhalefet sahada ama görmüyorlar. Görmek istediklerini görüyor, duymak istediklerini duyuyorlar. Dilleri yine hakkı söylemiyor. 'Hayır' diyorlar başka bir şey söylemiyorlar. Neden 'hayır' dediklerini de bilmiyorlar. Geçen gün bir video izledim bir beyefendiye sordular. Beyefendiye, 'Referandumda ne diyeceksin?' diyorlar, o da, 'evet' diyeceğim, tabii ki 'evet' diyor. Maddeleri okudun mu diyorlar, o da, 'Okudum da okumanın bir anlamı ve gereği yok. Teröristler, Avrupa 'hayır' diyor ama Recep Tayyip Erdoğan 'evet' diyor' dedi. Şükürler olsun millet gerçeği görüyor. Milletimizin desteğiyle 16 Nisan akşamını coşkuyla kutlayacağız."

Program katılımcılara şiir ve müzik dinletisi sunulmasının ardından sona erdi.

Kaynak: AA / Güncel

Tülay Kaynarca İstanbul AK Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title