Haberler

AK Parti'den Türk Ocakları ve Erbakan Vakfı'na Ziyaret

AK Parti Çorum milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu ve AK Parti Çorum İl Başkanı Mehmet Karadağ, Türk Ocakları ve Erbakan Vakfı Çorum Şubesi’ni ziyaret etti.

Ak Parti Çorum milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu ve AK Parti Çorum İl Başkanı Mehmet Karadağ, Türk Ocakları ve Erbakan Vakfı Çorum Şubesi'ni ziyaret etti.

İlk olarak Türk Ocakları'nı ziyaret eden Uslu ve Karadağ, geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurulda tekrar başkan seçilen Prof. İrfan Çağlar ve yönetimine başarılar dilediler.

Referandumun demokrasinin bir gereği iken bazı çevrelerin bunu Türkiye karşıtlığına çevirdiğine dikkat çeken Uslu, terör örgütlerinin el ele vererek Türkiye'yi mecalsizleştirmeye çalıştığını ifade etti. Tarihin tekerrür ettiğini kaydeden Uslu, "Bizim bizden başka dostumuz yok" dedi.

Bugüne kadar MHP lideri merhum Alparslan Türkeş'in, Turgut Özal'ın, Adnan Menderes'in, Süleyman Demirel'in başkanlık sisteminin gerekliliği üzerinde durduklarına işaret eden Uslu, "Bu kadar insan başkanlık sisteminin gerekliliği üzerinde duruyorsa bunun üzerinde düşünülmesi lazım. 'Hayır seni dinlemem, senden gelen her şeye karşıyım' mantığıyla hareket etmek doğru değil. Bu konuda yabancı ülkeler suflörlük yapıyorlar. Ayrıca referandumun rejim değişikliği gibi, diktatörlük gibi lanse edilmeye çalışılıyor. Parlamento by pas ediliyor diyorlar. Sözlü soru önergesi ve kaldırılıyor. Birde güvenoyu kalkıyor. Cumhurbaşkanını halk seçikten sonra güvenoyuna ne ihtiyaç var. Söylenenler kara bir propagandan ibaret" dedi.

15 Temmuz darbe girişimi ile ilgili de açıklama da bulunan Uslu, "Bu aziz milletin büyüklüğü bir kez daha görüldü. Millet üç beş çapulcuya teslim olmadı. Ülkesini de teslim etmedi. Bu milletin ferasetine güveniyoruz ve yola çıktık. Türkiye'nin makas değişikliğine ihtiyacı var. Ayrıca Batı dünyasının düne kadar Türkiye'ye karşı yaklaşımı, tavrı nasıl birden değişti. Bunun iyi analiz edilmesi lazım. Türkiye güç kazanınca, her alanda dışa bağımlılığı azalınca diz çöktürmek için her şeyi yapıyorlar. Bunların derdi demokrasi değil. Bunların derdi güçlü bir Türkiye yerine mecalsiz bir ülke" dedi.

Türk Ocakları Çorum Şube Başkanı Prof. İrfan Çağlar da, Türkiye'nin beka sorunu ile karşı karşıya olduğunu belirterek, bu beka sorunun çözülmesi noktasında ellerini taşın altına koymaya hazır olduklarını açıkladı. Çağlar, bunu her platformda dile getirdiklerini sözlerine ekledi.

AK Parti Çorum milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu ve AK Parti Çorum İl Başkanı Mehmet Karadağ, daha sonra Erbakan Vakfı Çorm Şube Başkanı Yakup Taş'ı ziyaret etti. - ÇORUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Salim Uslu AK Parti Çorum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli? Define faciası! İznik define olayı ne? Define ararken kaç kişi hayatını kaybetti? Lille - Aston Villa maçı hangi kanalda, saat kaçta? Lille - Aston Villa maçı CANLI İZLE! Nesrin Cavadzade'nin yeni sevgilisi kim? Kaan Yardımcı kimdir? Kaan Yardımcı kaç yaşında, nereli? Bayhan kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Bayhan kaç yaşında, nereli? Bayhan biyografisi! VAPUR SEFERLERİ İPTAL Mİ? 18 Nisan İstanbul'da vapur seferleri iptal mi edildi? Yeşim Akıncı kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Yeşim Akıncı kaç yaşında, nereli? Yeşim Akıncı biyografisi! Metin Akpınar'ın kızı kim? Duygu Nebioğlu kimdir, kaç yaşında? Duygu Nebioğlu'nun ablası ve annesi kim? Uraz Kaygılaroğlu olayı nedir? Kaygılaroğlu neden linç edildi? Açıklama yaptı mı? RÖNESANS GAYRİMENKUL HALKA ARZ: Rönesans Gayrimenkul katılım endeksine uygun mu, kaç lot verir? Hastane randevusu alıp gitmeyenlerin cezası ne olacak? Fahrettin Koca açıklama yaptı mı? ABD Başkanı Biden'dan skandal açıklama! | Biden ne söyledi? Biden amcasının yendiğini mi söyledi? Zeynep Bastık hasta mı? Zeynep Bastık'ın sağlık durumu nasıl? Zeynep Bastık neden ameliyat oluyor? Azra Akın'ın çocuğu mu oldu? Azra Akın'ın çocuğunun cinsiyeti ne? Azra Akın'ın kaç çocuğu var?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title