Haberler

AK Parti'de Davullu Temayül Yoklaması

AK Parti Çanakkale teşkilatında milletvekili aday adayları için temayül yoklaması yapıldı.

AK Parti Çanakkale teşkilatında milletvekili aday adayları için temayül yoklaması yapıldı. Aday adayları, delegeleri davul ve klarnetle karşıladı.

AK Parti'de 7 Haziran'da yapılacak genel seçimler öncesinde milletvekili aday adayları için temayül yoklaması yapıldı. Çanakkale Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Uygulama Oteli'nde yapılan temayül yoklamasına aday adaylarından halen milletvekili olan İsmail Kaşdemir, eski il başkanı Muzaffer Kutlu, eski kadın kolları başkanı Julide İskenderoğlu ve gençlik kolları başkanı Orçun Oktay, parti tüzüğü gereği katılmadı. Diğer 28 aday adayı ise yoklamada hazır bulundu.

AK Parti il Başkanı Erdener Can, "Temayül yoklamasını bugün Ankara'dan gelen komisyon üyelerimiz nezaretinde gerçekleştiriyoruz. Ben, 20 Şubat'ta adaylık başvurusu sona erdikten itibaren, 8 günlük kısa zamanda teşkilatlarımızı gezen, centilmence, tatlı bir rekabet içinde, partimize yakışır olgunluk içinde yarışan aday adayı arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Kendilerine başarılar diliyorum. Çanakkale'miz için, partimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

Aday adayı Ayhan Gider, "Genel seçimlerde aday olacak kişilerle ilgili temayül yoklaması yapıyoruz. Ben inanıyorum ki 32 aday adayından temayüle katılan 28'i de birbirinden üstün insanlardır. Teşkilatımız en doğru kararı verecektir" diye konuştu.

Aday adayı Erdoğan Madak, "Bu temayül yoklamasının hayırlı olmasını temenni ediyorum. Demokratik bir ortamda yapılıyor. Memleketimiz için, bütün arkadaşlarımız için hayırlı olsun" diye konuştu.

Aday adayları, 'Kadına şiddete karşı' hazırlanan bir bildirinin altına da imzalarını attı. Otele gelen delegeleri ise, kapı girişinde davul ve klarnetle karşılandı. Aday adayı Mehmet Özkurnaz, çalgıcılardan istekte bulunarak, 'harman dalı' oynadı. Temayül yoklaması akşam saatlerine kadar sürecek. Oy kullanılan sandıklar, açılmadan AK Parti Genel Merkezi'ne gönderilecek. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

İsmail Kaşdemir Muzaffer Kutlu Çanakkale Ak Parti Politika Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Bakmadan Geçme

Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde? Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler! KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki! ŞANLIURFASPOR – MANİSA FK CANLI: Şanlıurfaspor – Manisa FK maçı nereden, nasıl izlenir? Şanlıurfaspor Manisa FK canlı yayın linki! TUZLASPOR – GENÇLERBİRLİĞİ CANLI: Tuzlaspor – Gençlerbirliği maçı nereden, nasıl izlenir? Tuzlaspor Gençlerbirliği canlı yayın linki! ADANASPOR – BANDIRMASPOR CANLI: Adanaspor – Bandırmaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Adanaspor Bandırmaspor canlı yayın linki! 11 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dolar ne kadar, yükseldi mi? #128184 11 Mayıs Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! 11 Mayıs hangi burç? 11 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 11 Mayıs tarihi hangi burç olur? ANNELER GÜNÜ DUYGUSAL, KISA MESAJLAR! Anneler Günü resimli, uzun ve öz mesajları neler? Anneler Günü'ne özel kısa sözler neler? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 11 MAYIS CUMARTESİ 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI 11 MAYIS | 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek!
Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title