Haberler

AK Parti Çubuk İlçe Teşkilatında Bayramlaşma Töreni

AK Parti Çubuk İlçe Teşkilatı'nda bayramlaşma töreni düzenlendi.

AK Parti Çubuk İlçe Teşkilatı'nda bayramlaşma töreni düzenlendi.

AK Parti Çubuk İlçe Teşkilatı tarafından bayramlaşma töreni düzenlendi. Yavuz Selim Mahallesi Hükümet Caddesi üzerinde bulunan ilçe binasında gerçekleştirilen bayramlaşma programına, Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, AK Parti Çubuk İlçe Başkanı Tuncay Acehan, İlçe Kadın Kolları Başkanı Meral Kayan, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Kılıç ve çok sayıda partili katıldı. Bayramların milli ve manevi duyguları harekete geçirdiğini, pekiştirdiğini ve topluma coşkuyla birlikte güç verdiğini hatırlatan AK Parti Çubuk İlçe Başkanı Acehan ve Başkan Özden, mevcut atmosferin, ilçenin, ülkenin ve tüm dünyanın daha iyiye ve güzele gitmesi adına vesile olmasını dilediklerini kaydettiler. Konuşmasında yerel seçimlere de değinen Acehan, aday adaylığı belirleme sürecinde hiç kimsenin Çubuk'tan daha kıymetli olamayacağını vurgulayarak, şunları söyledi:

"İlçemizde yapılacak aday adaylığı sürecindeki siyasi yarışın lütfen sağduyulu, iyi niyetli ve olumlu bir yapıda cereyan etmesini sizlerden istiyorum. Hiç birimizin yakalanmış olan bu güzel havayı, berbat etmeye, onu kötüye götürmeye ve yanlış bir imaj vermeye hakkı yoktur. Sonuçta kim seçilirse seçilsin, seçilmeyenlerin seçilenin etrafında kuvvetli bir bağ oluşturmasını ben bekliyorum ve Cenabı Allah'tan da ben böyle olmasını temenni ediyorum. Bu seçim sürecinde herkesin kendi nefsine sahip çıkması ve öfkesini iyi kontrol etmesi gerekmektedir. Herkesin sağduyu ve kadere rıza göstererek bu seçimin içerisinde bulunması gerekmektedir. Böyle geçirilecek bir seçimin ben Çubuk'a çok şey kazandıracağına inanıyorum. Aksi durum olursa belki bizim partimiz bundan bir şey kaybetmez ama Çubuk çok şey kaybedebilir. Dolayısı ile atacağımız adımlara dikkat etmemiz gerekmektedir."

Makamların ve mevkilerin gelip geçici olduğunu ifade eden Acehan, "Gerektiğinde demeliyiz ki tamam ben olmayayım, o kardeşim olsun Çubuk kazansın demeliyiz. Ben demeyelim, biz diyelim, partimiz diyelim, Çubuğumuz diyelim. Kazanan Çubuk olsun, partimiz olsun" diye konuştu.

Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden de, 2009 yerel seçimlerinde yaşanan süreci hatırlatarak, "Biz hayırlısını talep edeceğiz, önce Rabbim yazacak, sonrasında da bunu halkımız taktir edecek" dedi.

Özden, "Dün yaşananlardan ders alan bir ilçe olarak, hiçbirimizin tekrardan yanlış yapma lüksü yoktur. Buna herkesin azami gayret göstermesi gerekiyor. Hassas bir döneme giriyoruz. Bu dönem sadece birilerin belediye başkanı, birilerin belediye meclis üyesi olduğu dönem değildir. Bu dönem, değerli Başbakanımızın yıllardan berri sürdürdüğü siyasi mücadelenin taçlandırılacağı Cumhurbaşkanlığı seçimine ve ondan sonra milletvekilli seçimine girileceği bir seçim dönemidir. Bu seçimler ülkemizin istikrarı için önemli olan seçimlerdir. Bunun için nefis yapmadan, kardeşlik içerisinde ve ilçemize yakışır bir biçimde bu seçim sürecini götüreceğiz" ifadesini kullandı.

Seçim sürecinde ilçe başkanıyla istişare ederek, uzlaşı içerisinde, ilçe başkanının ve partinin gösterdiği meclis üyesi adaylarıyla ve ilçe yöneticileriyle birlikte hareket edeceğini vurgulayan Başkan Özden, tüm partililerden destek istedi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tuncay Acehan Lokman Özden Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title