Haberler

AK Parti Ardahan Teşkilatı, Aktaş Sınır Kapısında İncelemelerde Bulundu

AK Parti Ardahan İl Başkanı Yunus Baydar, il yönetim kurulu üyeleri, Çıldır İlçe Başkanı Ahmet Rıfat Vural ve ilçe yönetimi Aktaş Sınır Kapısını ziyaret etti.

Ak Parti Ardahan İl Başkanı Yunus Baydar, il yönetim kurulu üyeleri, Çıldır İlçe Başkanı Ahmet Rıfat Vural ve ilçe yönetimi Aktaş Sınır Kapısını ziyaret etti.

Aktaş Sınır Kapısını ziyaret eden AK Parti Teşkilatı, "İlçemiz Aktaş Sınır kapısının faaliyete geçmesiyle birlikte önemli kazanımlar elde etmiştir. Yıllardır ha bugün ha yarın açılacak diye Çıldır halkına vaat edilen Aktaş Sınır Kapısı İktidarımız döneminde hayal olmaktan çıkmış ve hayata geçmiştir. Yaklaşık olarak bir yıldır hizmet veren Sınır Kapımız ilçemize ve ilimize ekonomik anlamda önemli katkılar sunmaktadır. Araç ve yolcu trafiği gün geçtikçe artmaktadır. 55 milyon gibi önemli bir yatırımı kapsayan Aktaş sınır kapımız mozeret tünelinin de tamamlanmasıyla birlikte daha fazla önem kazanacaktır. Önümüzdeki süreçte sınır kapımızdaki yoğunluğunda artmasıyla birlikte ülkemiz için daha fazla öneme sahip olacaktır. Aktaş Sınır Kapısı Kafkaslara açılan penceremizdir" dediler.

Aktaş Sınır Kapısında çeşitli ziyaret gerçekleştiren Ak Parti Teşkilatı daha sonra ilçeden ayrıldı. - ARDAHAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

AK Parti Ardahan Çıldır Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title