Haberler

AK Parti Antalya'da Temayül Yoklaması

AK Parti Antalya İl Başkanlığı 27.Dönem Milletvekilliği aday adaylığı temayül yoklaması komisyon başkanı Murat Alparslan ’ın gözetmenliğinde AKM’ başladı.

AK Parti Antalya İl Başkanlığı 27.Dönem Milletvekilliği aday adaylığı temayül yoklaması komisyon başkanı Murat Alparslan 'ın gözetmenliğinde AKM' başladı. Aday adaylarının listelerinin bulunduğu tercih listesinden 16 aday adayı işaretlenerek oy kullanma işlemi yapılıyor Yoklamada il, ilçe ana kademe kadın gençlik kolları yönetimlerinden yaklaşık 3 bin partili 124 aday için oy kullandı. Oy kullanma işleminde 16 aday için seçim yapma zorunluluğu bulunuyor. Bu sayıdan az yada fazla seçim yapılan tercih listeleri geçersiz olarak kabul edileceği bildirildi. AK parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş'ta temayül yoklamasında partililere kısa bir konuşma yaparak yoklamanın hayırlı olmasını diledi. AK Parti Genel Merkezi tarafından değerlendirilecek olan sonuçlar kesin isimler olmadığı için açıklanmayacak. Adaylar, 21 Mayıs tarihinde yine AK parti Genel merkezi tarafından kamuoyuyla paylaşılacak.

Başkan Türel'de oyunu kullandı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'de AK parti Antalya teşkilatının Cam Piramitte yapılan Temayül yoklamasına katıldı. Başkan Türel temayül yoklamasında yaptığı konuşmada "Hayırlı olsun çok güzel heyecan. Partimizin en önemli geleneklerinden birisi temayül yoklaması yapmak ve aynı zamanda parti içi heyecan oluşmasına vesile oluyor. İçerisi heyecanlı tabi aday adayları listede kendilerine iyi bir yer edinebilmek için gayret gösteriyor. Antalya'da 124 aday adayı var. Birbirinden değerli gönül istiyor ki hepsini yazalım ama bu mümkün değil tabi ki. Hepsi birbirinden değerli arkadaşlarımız arasında mutlaka temayül yoklamaları önemli bir değerlendirme faktörü olur. Bunun neticesinde kamuoyu anketleri ve genel merkez ve cumhurbaşkanımız genel başkanımız kararıyla listeler son halini alır. Tatlı heyecan yaşıyoruz. Başarılar diliyoruz. Bütün arkadaşlar için haklarında hayırlısı olsun" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Murat Alparslan Ak Parti Antalya AKM Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title