Haberler

AK Parti Adayı Bulut, Fırıncılarla Bir Araya Geldi

AK Parti Muratpaşa Belediye Başkan adayı Cihan Bulut, Fırıncılar Odası yönetimi ve üyeleri ile bir araya geldi.

AK Parti Muratpaşa Belediye Başkan adayı Cihan Bulut, Fırıncılar Odası yönetimi ve üyeleri ile bir araya geldi.

Fırıncılar Odası Başkanı Musa Kazım Buhurcu, Cihan Bulut'u fırıncılarla ilgili projelerini anlatması için davet ettiklerini belirtirken, Bulut burada yaptığı konuşmada esnaf bir aileden geldiğini ve esnafın sıkıntılarını iyi bildiğini belirtti. 1970'li yıllarda süt satarak esnaflığa başladıklarını anlatan Bulut, "Ticareti iyi bilirim. Birçoğunuzun yaşadığı sıkıntıları yaşayan bir kardeşinizim. Bana bazen soruyorlar bu kadar işin gücün arasında neden siyasete girdin. Ben de diyorum ki doğduğum büyüdüğüm şehre hizmet etmek benim görevim. Allah'a şükür bugün Türkiye'nin 500 büyük firması arasına girdik" dedi.

Etilerdeki işyeri için parti kararına rağmen esnaf için meclis toplantısında hayır dediğini hatırlatan Bulut, "Derdimiz ortak.Derdimiz öncelikle discount mağazacılığı. Bunlar en az personelle çok düşük indirimle büyük cirolar elde ediyorlar. Bu işin içinden nasıl çıkıyorlar bu işi iyi bilmeme rağmen anlamış değilim. Meclis üyeliğim dönemimde elimden geldiği kadar mücadele etmeye çalıştım" diye konuştu.

Muratpaşa halkının kendisine yetki vermesi halinde esnaflığı bile biri olarak sorunların çözümü için elinden geleceğini belirten Bulut, şunları söyledi:

"Allah bin bereket versin', 'Çok şükür bugün de kazasız belasız atlattık' diyen esnaf kardeşimizin her zaman yanında olacağız. Dün de olduk, bugün de oluyoruz, yarın da olacağız. Allah nasip eder ve siz oylarınızla belediye başkanlık makamına oturursak, biliniz ki bu kardeşinizin kapısı sizlere her zaman sonuna kadar açık olacaktır."

Toplantıya Ak Parti Konyaaltı Belediye Başkan adayı Remzi Sadi de katıldı. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cihan Bulut Muratpaşa Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title